Ljubavni horoskop za mesec novembar

Ljubavni horoskop za mesec novembar

Novembar je dinamičan mesec, pun preokreta, u kojem oni koji žele ostvariti radikalne promene u svom životu ili društvu u kojem žive mogu to i ostvariti ako se aktiviraju i ako imaju jasno određene ciljeve i razrađen plan. Tokom meseca posvetite se konkretnim aktivnostima i stvarima, jer ćete imati viška energije, koja ako se ne potroši na takav način ciljano, onda će se manifestovati na destruktivan i haotičan način.

OVAN

S Jupiterom u kući veza kod Ovna, žeđ za pažnjom je velika sve do oktobra 2017. godine, ali biće i dosta izvora zadovoljstva. Drugim rečima, ponuda neće nedostajati. Ipak, tokom novembra, vaši zahtevi će biti veći, zato što je Venera u ambicioznom Jarcu u vašoj solarnoj karti. Stremite visoko i uspećete da privučete nekoga iz viših krugova ili nekog poznatog. Moguće je i da vaš partner ostvari profesionalni ili društveni uspeh. Novembar je mesec veličanstvenih poduhvata i velikih nada koje se mogu i ostvariti.

BIK

Sa Suncem u kući parova Bika, sve do 21. novembra 2016. godine, vaš ljubavni život biće na prvom mestu. Vaša glavna briga je pitanje srca i oči će videti samo voljenu osobu ili prolazite kroz period u kojem ćete se najviše koncentrisati na vašeg partnera i vaš odnos. Voljena osoba može ostvariti uspeh, a i vi ćete imati koristi od toga, indirektno. Na jedan ili drugi način, tokom novembra će se mešati ljubavni i profesionalni interesi. Očekivaćete puno od partnera ili vas može privući neko ko je na dobrom društvenom položaju ili ima moć i autoritet.

BLIZANCI

Dolazi do poboljšanja u ljubavnim vezama tokom novembra 2016. godine. Saturn, smešten u kući parova Blizanaca slagaće se bolje s Jupiterom, vladarem kuće parova i ovakva situacija potrajaće do oktobra sledeće godine. Pozadina ljubavnog života od novembra 2016. godine do oktobra 2017. godine biće pozitivna, biće puno pažnje i osećajnosti, ali i ozbiljnosti. Taj period zahteva dublje povezivanje. Tokom novembra, Merkur, vladar Blizanaca, takođe ulazi u kuću parova, 12. novembra. To znači da u zadnje dve dekade meseca možete očekivati značajne događaje, važne odluke, ostvarenja ili pronalazak rešenja za određena pitanja. Možda ćete morati prebroditi određene probleme i naći rešenje za prepreke kako bi mogli stići gde želite. Ali, uspećete.

RAK

Tokom prethodnih godina vaš ljubavni život bio je oskudan. Saturn, vladar kuće parova, nalazi se u kući u kojoj je zainteresovan više za obaveze nego za bezbrižan ljubavni život. Ove godine to je moglo postati još više frustrirajuće.

Iako nećete biti obasuti ružama, ipak je period od novembra 2016. do oktobra 2017. godine stabilan i konstruktivan zato što je Saturn u dobrom odnosu s Jupiterom. Novembar je jedan od najboljih meseci zato što se Sunce nalazi u kući strasti Raka, sve do 21. novembra, a Venera, planeta ljubavi, dolazi 12. novembra u kuću parova Raka.

 

LAV

Tokom novembra, ljubavne veze Lavova prolaze kroz dinamičan period. Mars ulazi u kuću parova Lava 12. novembra, žedan akcije i takmičarskog duha. Ali Mars može da donese previše zamaha, presnažnu želju da se nametne svoja volja, što ponekad može da naruši vašu vezu. Voljena osoba može osećati pritisak zbog takvog stava i može čak udaljiti se od vas. Kroz loše dane Mars traži sukobe i donosi nesklad. Ako uzmemo u obzir da su Lavovi strastveni, bilo bi dobro da iskoristite tu Marsovu energiju na aktivnosti zajedno sa svojim partnerom ili za nešto što je u partnerovom interesu, očito tada i u vašem zajedničkom. U mnogim slučajevima ljubav može biti povezana s poslom.

DEVICA

U vašem ljubavnom životu, zajednički ciljevi vezano za novac, imovinu ili posao biće u prvom planu tokom oktobra, ali i tokom narednih meseci. Vaši prioriteti biće praktične prirode. Uz to možete da razmišljate o ljubavnim i bračnim ponudama koje će doći kroz ostvarivanje materijalnih ili finansijskih ciljeva. Ovo je pozadina uz koju će vam tranziti dodatno doneti posebne detalje za svaki naredni mesec. Možete očekivati popriličnu dozu senzualnosti, u kući ljubavi i strasti nalazi se Mars sve do 9. novembra, a 12. novembra u istu kuću ulazi zavodljiva Venera. Novembar vam nudi ljubavna zadovoljstva koja mogu u određenim situacijama doći zajedno sa praktičnim razmatranjima

VAGA

Novembar 2016. godine može biti poprilično zanimljiv mesec. Strastveni Mars (i vladar kuće parova Vage) ulazi u kuću strasti Vage 9. novembra. Samo je mala iskrica potrebna da bi buknuo plamen strasti i ljubavi. Možda će vas plamen povesti na ko zna kakvu strastvenu pustolovinu. Zato što Mars čini trigon s Uranom, koji je smešten u kući parova Vage, događaji mogu biti posebni, neočekivani i dinamični. Za duge veze ovo je odličan mesec, jer mogu obnoviti staru srast. Višak energije možete potrošiti na sport, ali ko bi to želeo?

ŠKORPIJA

Puno ćete razmišljati o ljubavi tokom novembra, puno ćete pisati ili pričati, ali kada ćete morati da primeniti nešto od toga, situacija nije sjajna! Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpija, provešće prvu dekadu novembra u kući novca Škorpije i vi ćete svet gledati kroz praktičnu perspektivu s nedostatkom romantičnog raspoloženja. Venera ulazi u kuću komunikacije i uma 12. novembra 2016. godine. Kako bi se uopšte moglo dogoditi nešto zanimljivo, morate se susresti s partnerom na istoj talasnoj dužini, morate deliti iste vizije i ideje, biti znatiželjni oko istih stvari, pričati i pričati ili pisati jedno drugome o svemu i svačemu! Ipak, moglo bi se dogoditi romantično putovanje.STRELAC

Prva dekada novembra 2016. godine može biti razočaravajuća na neki način vezano za vaš ljubavni život. Možete kriviti svoju sklonost hirovitom i zahtevnom ponašanju, uprkos vašoj slobodnijoj prirodi.

Pripazite, ovakvo ponašanje umanjuje snagu vašeg zavođenja! U drugoj dekadi situacija se poboljšava zbog Merkura, vladara kuće parova Strelca, koji ulazi u Strelca, dok Mars, vladar kuće ljubavi Strelca, dolazi na bolju i opušteniju poziciju. Vaša glad za ljubavi se vraća, a događaji idu vama u korist. Značajna će biti komunikacija tokom novembra, lakše ćete reći ono što osećate i želite.

JARAC

Mars, strastveni osvajač, ostaje u Jarcu kroz prve dve dekade novembra 2016. godine. Vruće avanture još će biti moguće u tom periodu i mogu se dogoditi naglo, neočekivano, iako to ne znači da će potrajati. Istovremeno ćete imati snažna, intenzivna iskustva i intenzivne rasprave ili druge incidente. Nakon 12. novembra, kada ćete na svojoj strani imati Veneru, planetu ljubavi i užitka, vi ćete se smiriti, a veze će postati nežnije, emotivnije. Sa Venerom u Jarcu prilike za ostvarenje ljubavne veze biće udvostručene, a vaša moć zavođenja biće očita. Uživajte u srećnim trenucima!

VODOLIJA

Novembar ima dva različita perioda za ljubavni život Vodolije. Prva dekada (tačnije do 11. novembra) je povoljna. Nebeska tela važna za vaš ljubavni život su dobro smeštena: Sunce, vladar kuće veza Vodolija i Merkur, vladar kuće strasti Vodolije, na Zenitu su, u jakom položaju i vi ste glavni. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u srećnoj kući i osigurava vam povoljne okolnosti za vaš ljubavni život. Treća dekada novembra nije tako loša, ali može tu i tamo doneti poteškoće i razočaranja. Na sreću, Mars smešten u Vodoliji daje vam snagu da nastavite da se borite za ono što vama vredi i što želite.

 

RIBE

Zbog Merkura, vladara kuće parova Riba, smeštenog u 9. kući Riba, prvi deo novembra 2016. godine održavaće vaš interes za vezu s nekim ko je udaljen ili s nekim s kim delite ista mišljenja i interese. Istovremeno, Venera, planeta ljubavi, utiče na vaš izbor (ko zna, možda i sudbinu) prema ljudima kojima se možete diviti i ceniti ih zbog ugleda i društvenog statusa. Nakon toga preuzima Merkur sve do kraja meseca. Planetarni sklop ukazuje i na mogućnost da se vaš ljubavni život ispreplete s poslovnim ili društvenim životom. U svakom slučaju, vaš društveni život i grupne aktivnosti donose romantične prilike.

Izvor lovesensa / tarot-horoskop

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan