Ljudski ostaci pronađeni na Tvrđavi najverovatnije pripadaju ženi nestaloj lane iz staračkog doma

Ljudski ostaci pronađeni na Tvrđavi najverovatnije pripadaju ženi nestaloj lane iz staračkog doma

Ljudske kosti, lobanja i deo skeleta koji su pronađeni u ponedeljak popodne na Petrovaradinskoj tvrđavi najverovatnije pripadaju starici LJ. S. (66), koja je 20. jula prošle godine nestala iz jednog staračkog doma.

Da podsetimo, kostur sa raspadnutim delovima odeće, pored kog su stajale patike, slučajno je našao meštanin Petrovaradina dok je šetao psa. Kosti su prebačene u Zavod za sudsku medicinu na veštačenje, kako bi se utvrdio identitet osobe čiji su ostaci.

Vlasnik psa je u ponedeljak, 4. marta, oko 17 sati, u zapadnom delu Petrovaradinske tvrđave našao ljudske kosti i lobanju, dok je ostatak skeleta bio prekriven sasušenim granjem. 

On je odmah obavestio policiju, koja je iste večeri, oko 22 sata, obavila uviđaj.

Sumnja se da ostaci pripadaju starici LJ. S. (66) čiji je nestanak prijavljen 20. jula prošle godine iz jednog staračkog doma u Petrovaradinu.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • IskahJah

  pre 194 dana i 10 sati

  Koliko znam oni nisu ni registrovani kao gerontoloski. Nadam se da ce odgovarati za ovo.

  Oceni komentar:
  0
  3
lisje Elektrodistribucija Novi Sad sahrane betanija novosadska policija klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje vode servisne informacije novi sad raspored sahrana novi sad policija opens 2019 isključenja struje elektrovojvodina novosadsko porodilište sahrane novi sad almaško groblje Spens štrand gradsko groblje servisne informacije novorođenčad JKP Vodovod i kanalizacija novosađani raspored sahrana i ispraćaja jkp lisje bez struje Novo naselje bez vode opens distrikt bebe