Lopovi ne biraju vreme: Usred dana ukrali bicikl sa trećeg sprata zgrade na Grbavici! (FOTO)

Lopovi ne biraju vreme: Usred dana ukrali bicikl sa trećeg sprata zgrade na Grbavici! (FOTO)

Iako postoje brojni načini da se zaštite, bicikli u Novom Sadu su česta meta lopova. O tome svedoči i nedavna krađa u jednoj zgradi na Grbavici.

Ono što posebno brine jeste drskost lopova koji su bicikl marke Bianchi Piago ukrali oko 15 časova sa trećeg sprata zgrade u ulici Doža Đerđa.

- Bilo ih je dvojica i čekali su ispred zgrade sve dok jedna gospođa nije izašla i otvorila vrata. Iskoristili su trenutak, popeli se na treći sprat i uskoro su opušteno išetali sa biciklom – kaže jedan od stanara ove zgrade nakon pregleda sigurnosnih kamera.

U Novom Sadu se godišnje ukrade između 1000 i 2000 bicikala, a ljubitelji dvotačkaša savetuju da su za zaštitu od lopova neophodni dobri lanci, ali i da ne ostavljate svoje bicikle u hodnicama zgrada.

Nemojte se začuditi ni ukoliko vas zaustavi policija kako bi proverila serijski broj vašeg bicikla i proverila da se slučajno ne nalazi u registru ukradenih dvotočkaša.

Građani Zrenjanina mogu registrovati svoje bicikle i na taj način omogućiti njihovo lakše pronalaženje u slučaju krađe. Bicikli se mogu registrovati na zvaničnom sajtu, gde se takođe mogu videti koje su to mere za sprečavanje krađe, ali i prijaviti krađa.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

vremenska prognoza novi sad novosadsko porodilište elektrovojvodina Elektrodistribucija Novi Sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević novosađani Spens Vreme u Srbiji Isključenje struje novosadska policija klinika za ginekologiju i akušerstvo vremenska prognoza servisne informacije novi sad bez grejanja isključenja struje jp sportski i poslovni centar vojvodina epidemija gripa jkp novosadska toplana Vreme u Novom Sadu bez vode betanija bebe isključenje grejanja isključenje vode zdravlje Republički hidrometeorološki zavod novi sad JKP Vodovod i kanalizacija bez struje novorođenčad