LORIST: Sedam zlatnih medalja za "Gradsko zelenilo" (FOTO)

LORIST: Sedam zlatnih medalja za "Gradsko zelenilo" (FOTO)

Novosadski javno komunalno preduzeće "Gradsko zelenilo" na ovogodišnjim sajmovima LORIST osvojilo je čak sedam velikih zlatnih medalja – šest u oblasti hortikulture i jednu na 49. Međunarodnom sajmu turizma.

- Ovo je jedan od najvećih uspeha našeg preduzeća od osnivanja i dokaz da "Gradsko zelenilo" neguje vrhunski kvalitet svojih proizvoda i usluga – poručuje se u saopštenju iz ovog JKP.

Na 23. Međunarodnom sajmu hortikulture "Gradsko zelenilo" nagrađeno je velikim zlatnim medaljama za:

- vrhunski kvalitet sadnog materijala
- vrhunski kvalitet topijara i četinara
- ukrasno šiblje berberis
- ukrasne trave
- puzavice za žardinjere i vertikalno oblikovanje i
- kalemljene forme lišćara

Kako navode iz "Zelenila", važno je napomenuti da preko 90% sadnog materijala proizvedenog u rasadniku ovog preduzeća na Futoškom putu broj 48 krasi parkove, ulice i trgove Novog Sada i prigradskih naselja, a kvalitet sadnica dokaz je stručnosti inženjera i radnika na održavanju iz Sektora projektovanja, podizanja i održavanja zelenila.

Na 49. Međunarodnom sajmu turizma, koji je takođe organizovan u okviru manifestacije LORIST, "Gradsko zelenilo" je osvojilo veliku zlatnu medalju za najlepši sportsko-rekreativni centar na vodi – Štrand.

Pogledajte foto-galeriju!

 

Oceni vest:
1
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp lisje betanija horoskopski znaci bebe zodijak matičar novi sad isključenja novosadsko porodilište sremska kamenica elektrovojvodina zagađenje vazduha Elektrodistribucija Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija astrologija magla Isključenje struje klinika za ginekologiju i akušerstvo kural raspored sahrana novi sad bez vode horoskop raspored sahrana i ispraćaja isključenja struje isključenje vode servisne informacije novi sad novorođenčad sahrane novi sad dnevni horoskop jkp novosadska toplana zagađenje