LSV kritikuje Sergeja Trifunovića zbog vređanja Nenada Čanka

LSV kritikuje Sergeja Trifunovića zbog vređanja Nenada Čanka

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kritikovao lidera PSG Sergeja Trifunovića zbog njegovog posta kojim se vređa predsednik LSV Nenada Čanak.

Kako Kostreš tvrdi, Trifunović je na Tviter stavio fotografiju na kojoj dva Afrikanca na motociklu nose svinju, i ispod napisao: "Imigranti oteli Nenada Čanka".

– Jezivo je i nedopustivo da bilo ko danas u Srbiji šalje takve poruke mržnje u kojoj su migranti crni i vrlo verovatno lopovi, a politički neistomišljenici "zaklane debele svinje". Ne razumem kako gospodin Trifunović ovakvim porukama želi da bude jedan od lidera građanske Srbije – napisao je Kostreš u izjavi.

Kostreš je dodao da "ostrašćenost, mržnja i uvrede" nisu poruka koju građanski opredeljeni birači očekuju i s kojom se može pobediti autoritarna vladavina Aleksandra Vučića.

Građani, napisao je on, "očekuju rešenja kako pobediti nacionalizam i centralizam i autoritarnu vladavinu Vučića, ali i dati alternativu nacionalističkoj, proruskoj, samoproklamovanoj pravoj opoziciji".

– Iskreno se nadam da će i ostali akteri na građanskoj strani političke scene poslati poruku da su ovakve stvari nedopustive i neprihvatljive – zaključio je Kostreš.

Oceni vest:
6
9

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Milan

  pre 904 dana i 21 sat

  Objasnio covek sve sa slikom i nekoliko reci. Bravo za gospodina Trifunovica

  Oceni komentar:
  4
  15
 • Tiosav S. Marjanović

  pre 904 dana i 21 sat

  Greši Kostreš, u pitanju je Instagram.

  Oceni komentar:
  3
  10
 • Iznogud

  pre 904 dana i 19 sati

  Trifunović je sve drugo ali gospodin sigurno nije niti će to ikada biti. Veoma primitivno, nevaspitano i uličarski na ovakav način vređati neku osobu. Naročito što je on i čelnik jedne stranke,..

  Oceni komentar:
  16
  5
 • ЗОРАН

  pre 899 dana i 11 sati

  Jeste čelnik i to kakve stranke. Hoće mene, MOG OCA I KOSTI MOGA DEDE NOVOSAĐANINA DA IZBACI IZ SRBIJE. SAMO NEK SE NADA DA ĆE MU TO USPETI.

  Oceni komentar:
  4
  6