LSV pozvala sve svoje članove koji su učestvovali u vlasti u Novom Sadu da podnesu ostavke

LSV pozvala sve svoje članove koji su učestvovali u vlasti u Novom Sadu da podnesu ostavke

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) pozvala je danas sve svoje članove, kojima je bilo povereno obavljanje funkcija u lokalnoj vlasti u Novom Sadu, da podnesu ostavke organima koji su ih izabrali.

Rukovodstvo obnovljene LSV je još u novembru, posle XIII kongresa stranke, jasno stavilo do znanja da je došlo vreme da se koalicija sa SNS raskine. LSV i SNS ne dele isti sistem vrednosti i nikakva koalicija sa ovom partijom ne dolazi u obzir.

Građanima glavnog grada Vojvodine je potrebna snažna, dobro organizovana, moderna, proevropska, građanska i autonomaška stranka, a to je obnovljena Liga socijaldemokrata Vojvodine – navodi se u saopštenju Lige.

SNS "prekratio muke" Ligi i raskinuo koaliciju u Novom Sadu


Predsednik LSV-a Bojan Kostreš izjavio da će oni raskinuti koaliciju sa SNS u Novom Sadu kad se u martu izabere novo rukovodstvo Gradskog odbora LSV, ali ih je SNS preduhitrio u tome.

Podsećamo, član Lige Aleksandar Kravić je član Gradskog veća za saobraćaj i puteve dok je deo članova ove stranke zaposlen u nekim javnim preduzećima poput "Vodovoda", "Tržnice"... 

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Dino

  pre 452 dana i 1 sat

  Aj uradite to i da imamo ranije izbore u NS

  Oceni komentar:
  2
  0