Mađarska policija: Od sutra moguća duža zadržavanja na granici sa Srbijom

Mađarska policija: Od sutra moguća duža zadržavanja na granici sa Srbijom

Mađarska policija upozorila je danas da su od sutra moguća duža zadržavanja na graničnim prelazima sa Srbijom i Hrvatskom.

Kako je objavila subotička mađarska televizija Panon (Pannon), a prenela državna novinska agenciju MTI, granične kontrole će od petka, 7. aprila, biti strože i obavezne, po direktivi Evropske unije.

- I prilikom ulaska i izlaska će se kod svih lica kontrolisati putne isprave, da bi se predupredile zloupotrebe ukradenih dokumenata, njihovog protivzakonitog korišćenja, izgubljenih ili dokumenata kojima je istekla važnost, te će se vršiti provera sa nacionalnim i međunarodnim elektronskim bazama podataka – navela je policija.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Fruška gora Spens jkp lisje elektrovojvodina lisje havarija na vodovodu JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad bez struje betanija bebe opens 2019 servisne informacije raspored sahrana novi sad bez vode isključenja struje novosadsko porodilište radosne vesti sahrane novi sad novorođenčad almaško groblje sahrane OK Vojvodina gradsko groblje Isključenje struje Daško i Mlađa hrana epk 2021 Elektrodistribucija Novi Sad groblje