Mađarska policija: Od sutra moguća duža zadržavanja na granici sa Srbijom

Mađarska policija: Od sutra moguća duža zadržavanja na granici sa Srbijom

Mađarska policija upozorila je danas da su od sutra moguća duža zadržavanja na graničnim prelazima sa Srbijom i Hrvatskom.

Kako je objavila subotička mađarska televizija Panon (Pannon), a prenela državna novinska agenciju MTI, granične kontrole će od petka, 7. aprila, biti strože i obavezne, po direktivi Evropske unije.

- I prilikom ulaska i izlaska će se kod svih lica kontrolisati putne isprave, da bi se predupredile zloupotrebe ukradenih dokumenata, njihovog protivzakonitog korišćenja, izgubljenih ili dokumenata kojima je istekla važnost, te će se vršiti provera sa nacionalnim i međunarodnim elektronskim bazama podataka – navela je policija.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Sretenje bez vode JKP Vodovod i kanalizacija JGSP "Novi Sad" novi sad vremenska prognoza dan zaljubljenih novosadsko porodilište Vreme u Novom Sadu betanija matičar Elektrodistribucija Novi Sad Republički hidrometeorološki zavod jkp novosadska toplana epidemija gripa struja dan državnosti novosađani bez struje servisne informacije novi sad vremenska prognoza novi sad isključenja struje Srbija Spens novorođenčad Vreme u Srbiji bebe klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje vode elektrovojvodina