Maja Gojković predlaže Kriznom štabu: Ustanove kulture ne obuhvatiti novim merama

Maja Gojković predlaže Kriznom štabu: Ustanove kulture ne obuhvatiti novim merama

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković uputila je predlog Kriznom štabu za suzbijanje zarazne bolesti Kovid-19 da ustanove kulture ne budu obuhvaćene novim merama u borbi protiv pandemije.

Ona je to zatražila imajući u vidu da ustanove kulture i programi koji se u njima održavaju nisu predstavljali izvor rizika za pogoršanje epidemiološke situacije, navodi se u saopštenju.

Gojković je predložila i da se izmeni odluka o obrazovanju Kriznog štaba i da u njegov sastav bude uključen i predstavnik Ministarstva kulture i informisanja, pogotovo ako se ima u vidu da se mnoge mere u borbi protiv pandemije odnose i na ustanove kulture.

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • ana

  pre 1238 dana i 22 sata

  kreten bila i ostala. pa kakva korist od mera ako ljudi idu u pozorista i bioskope? i sta ce predstavik ministarstva kulture u kriznom stabu za pandemiju? bolje da se bori za povecanje davanja za kulturu.

  Oceni komentar:
  0
  2
 • Maks

  pre 1238 dana i 21 sat

  Stresno sta ova zena govori . Dali oni komuniciraju u vladi sa kriznim stabom izgleda ko u klin ko u plocu . A sta sa merama za narod jel vaze ili kako kome .

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Naša Maja

  pre 1238 dana i 16 sati

  Šta Naša Maja kaže na potrošnju 190.000 evra Gradskog novca na novogodišnje lampice?
  Pošto, kao što znamo, ona je sklonija putovanjima.
  Možda su trebali od gradskog novca da odu na Maldive?

  Oceni komentar:
  0
  0