MALA MATURA: U prodaji zbirke zadataka za završni ispit osnovaca

MALA MATURA: U prodaji zbirke zadataka za završni ispit osnovaca

Zbirke zadataka iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, matematike i kombinovanog testa za pripremu đaka koji polažu malu maturu su odštampane i od danas su u prodaji.

Zbirke se mogu nabaviti u knjižarama Prosvetnog pregleda i drugim knjižarama širom Srbije ili pouzećem.

Zbirke su dragocena pomoć osmacima da što bolje provere znanje pre konačnog izlaska na ispitni megdan u junu, jer im približavaju model zadataka koji će se naći na završnom ispitu.

Svaka zbirka sadrži po 450 zadataka – jedna petina je nova u odnosu na lane i svi su rasporedeni na osnovni, srednji i napredni nivo.

Na kraju publikacija, koje je pripremio Zavod za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, nalaze se rešenja.

Zbirke su štampane i na jezicima nacionalnih manjina. Sve tri zbirke koštaju kao i lane, 670 dinara, a pojedinačno, cena Zbirke za srpski (maternji) je 300 dinara, za matematiku 190, dok ce se Zbirka zadataka za kombinovani test prodavati za 180 dinara.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

sahrane RHMZ betanija bez struje dunav almaško groblje matična knjiga rođenih vremenska prognoza novi sad novorođenčad horoskopski znaci Miloš Vučević raspored sahrana novi sad raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije novosađani servisne informacije novi sad jkp lisje elektrovojvodina jkp novosadska toplana horoskop porodilište novosadsko porodilište EPS gradsko groblje radosne vesti havarija na vodovodu isključenja struje bebe štrand bez vode