MALI FUDBAL: U toku prijave za Memorijalni turnir "Renato Vuković"

MALI FUDBAL: U toku prijave za Memorijalni turnir "Renato Vuković"

Peti po redu Memorijalni turnir u malom fudbalu "Renato Vuković", posvećen studentu Prirodno-matematičkog fakulteta koji je bio jedan od šestoro žrtava požara u diskoteci Kontrast pre pet godina, počeće u ponedeljak, 27. marta, u devet sati na otvorenim terenima Đačkog igrališta. Obraćanjem dekana u 11.30 sati predviđeno je svečano otvaranje, nakon čega će biti odigrana revijalna utakmica između zaposlenih sa PMF i Renatovih kolega iz KAF "Mamuti" Kikinda.

Prijave ekipa za turnir su u toku u prostorijama kantine PMF, svakog radnog dana od 10 do 14 sati i trajaće do 24. marta do podne. Kotizacija je 200 dinara po igraču, maksimalni broj igrača po ekipi je deset. Novac pokriva troškove organizacije turnira.

Turnir će suditi republičke sudije, a za najbolje učesnike obezbeđene su prikladne nagrade. Pravo učešća imaju samo studenti i zaposleni sa PMF. Organizatori navode da je cilj turnira druženje i odavanje počasti nastradalom kolegi.

RENATO VUKOVIĆ rođen je 17. februara 1991. godine u Kikindi. Osnovnu školu, a potom Gimnaziju "Dušan Vasiljev“ pohađao je u Kikindi. Nakon završetka srednje škole 2009. godine upisao je Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu na odseku hemija. Zahvaljujući velikom talentu koji su njegovi profesori prepoznali, Renato je postao član marketing tima demonstrirajući mladima lepu stranu nauke i približavajući im složene hemijske pojmove i procese. Znanja stečena na fakultetu praktično je primenio i osnovao je firmu SZR „R-lab “ i započeo proizvodnju kozmetičkih preparata po sopstvenim recepturama. Nakon završenih akademskih studija u Novom Sadu, Renato je planirao da nastavi master studije u Milanu, a nakon toga da se vrati i nastavi doktorske studije na departmanu za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine u Novom Sadu. Poginuo je 1. aprila 2012. godine.

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Kać klinika za ginekologiju i akušerstvo Isključenje struje servisne informacije novorođenčad Vreme u Novom Sadu štrand Elektrodistribucija Novi Sad JGSP "Novi Sad" servisne informacije novi sad isključenja struje javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija RHMZ JKP Vodovod i kanalizacija Vreme u Srbiji sahrane novosađani raspored sahrana i ispraćaja bez struje isključenje vode vremenska prognoza novi sad jkp lisje raspored sahrana novi sad novosadsko porodilište Hitna pomoć Republički hidrometeorološki zavod betanija elektrovojvodina bebe bez vode