MALI STANOVI NA DETELINARI: Najpovoljnije iz ponude u Novom Sadu

MALI STANOVI NA DETELINARI: Najpovoljnije iz ponude u Novom Sadu

Detelinara je deo grada u kojem biste kupili nekretninu, a u opciju dolazi mani stan, do 40 kvadrata? Ponuda na tržištu nekretnina je ogromna, cene su sve jače, ali smo za vas istražili i izdvojili one ponude koje spadaju u najpovoljnije.

Za ovu nedelju preporučujemo:

 • Garsonjera na četvrtom spratu, površine 15 m2, prodaje se po ceni od 45.320 evra. Više informacija i fotografija možete pogledati OVDE. • Jednoiposoban stan u Milenka Grčića, od 39 m2, prodaje se po ceni od 52.000 evra. Više informacija i fotografija možete pogledati OVDE. • Jednosoban stan površine 31 m2, u Filipa Filipovića, prodaje se po ceni od 56.000 evra. Više informacija i fotografija možete pogledati OVDE. • Garsonjera od 26 m2, u Braće Mogin, na drugom spratu, prodaje se po ceni od 56.650 evra. Više informacija i fotografija možete pogledati OVDE. • Jednosoban stan od 26 m2, u Solunskoj ulici, prodaje se za 57.000 evra. Više informacija i fotografija možete pogledati OVDE.Na portalu Moj Novi Sad počeli smo da objavljujemo ponudu nekrentnina u Novom Sadu, u saradnji sa platformom za oglašavanje nekretnina 4zida, koju ćemo stalno proširivati, te ćete uvek moći na jednom mestu da pregledate sve oglase koji vas zanimaju.

Dovoljno je da u pretrazi odaberete da li vas interesuje prodaja ili iznajmljivanje, da li tražite kuću, stan, poslovni prostor, plac ili garažu/parking, koji deo grada vas zanima, koje površine da bude nekretnina i u kom cenovnom rangu, i otvoriće vam se najbolje ponude. Uštedite vreme i budite u toku sa najnovijom i najraznovrsnijom ponudom nekretnina u gradu!

Ponudu svih nekretnina možete da pogledate OVDE.

Oceni vest:
4
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Finalni upis u Katastar

  pre 336 dana i 21 sat

  Verovatno znate za preprodaje automobila, gde se prave ugovori overeni od neke advokatske kancelarije, a finalni prevod vozila se radi sa originalnim vlasnikom, bez obzira kome ste i koliko vi dali novaca na kraju.
  E, pa to se radi i sa stanovima. Na ulici nisam mogao da ne čujem razgovor upućenih o šestom ugovoru. Znači, šest verovatno fiktivnih prodaja u kojima se postepeno diže cena nekretnini.
  Pri tom nema prijave Poreskom ni plaćanja poreza, već se kupcu predočava stan po ceni toj i toj...

  Oceni komentar:
  5
  2