"Mama biznis fest" i "Mamin bazar" za vikend na Spensu

"Mama biznis fest" i "Mamin bazar" za vikend na Spensu

Udruženje "Mame Novosađanke" najavilo je dve manifestacije za predstojeći vikend –  četvrti "Mama biznis fest" i dvanaesti "Mamin bazar"

Četvrti "Mama biznis fest" održaće se u subotu, 24. novembra, u vremenu od 11 do 19 časova, u holu na prvom spratu Spensa u Novom Sadu.

Kako se navodi u pozivu, posetioci će, uz kvalitetnu muziku i dobru atmosferu, imati priliku da vide, probaju, kupe i naruče puno korisnih i lepih stvari koje prave i prodaju mame: domaće pecivo, domaći začin, medenjake, kolače, domaći ratluk, med, proizvode od spelte, energetske pločice i kolače bez šećera, bezglutensku hranu, prirodnu kozmetiku, novogodišnje ukrase i dekoraciju, knjige, edukativne materijale za decu, ručno rađene lutke, ekološke igračke, kožnu galanteriju, grnčariju, rukotvorine, umetničke predmete, ručno rađenu odeću i asesoare, unikatni nakit, stvari za kuću, platnene pelene, nosiljke za bebe, daske za sečenje, torbe, tkane, heklane i pletene stvari,

Biće promovisani masaža, ples za decu i mlade, personalizovane pesme, časovi stranih jezika, mentalna aritmetika, usluge produženog boravka, fotografisanje beba, trudnica i dece,  i još mnogo toga.

- Mališane očekuju brojne zanimljive edukativne i kreativne radionice i iznenađenja na nekoliko punktova, a odrasle sjajan didžej, koji će odabirom muzike atmosferu načiniti veselom i opuštenom – poručuju "Mame Novosađanke".

Na manifestaciji će se predstaviti preko 80 mama, svojim delatnostima koje su veoma šarenolike i interesantne, a većina proizvoda i usluga ne može da se kupi u prodavnicama.


Dvanaesti "Mamin bazar" održaće se u nedelju, 25. novembra, od 10 do 16 časova, takođe u holu na spratu Spensa

- "Mamin bazar" je mesto na kome majke, članice našeg udruženja, prodaju, poklanjaju i razmenjuju polovnu odeću, obuću, igračke, bebi opremu, knjige, a na kojem posetioci mogu tu istu robu da kupe po vrlo povoljnim cenama. Na "Bazaru" će se naći oko 110 mama izlagača kvalitetne polovne robe, koje su prethodno prijavile svoje učešće, a kao posetioci su dobrodošli svi koji žele da opreme porodicu za dugu zimsku sezonu  kaže se u pozivu

Pored prodavaca polovnih stvari, na "Bazaru" će se naći i mame izlagači sa svojim raznolikim proizvodima, od kojih vam mnogi mogu poslužiti za pripremu novogodišnjih poklona.

- Pripremili smo i muzičko-scenski program koji će zabaviti publiku. Na bini će se smenjivati muzički izvođači, mali i veliki plesači, mačevaoci, animatori za decu i drugi – najavljuju "Mame Novosađanke".

U eko kutku "Maminog bazara" ovog puta će se predstaviti UG "Komšija", koje  već 14 godina uče decu i odrasle o potrebi i načinima očuvanju životne sredine.

HUMANITARNI SEGMENTI: Svi događaji u organizaciji udruženja "Mame Novosađanke" poznati su i po svom humanitarnom karakteru, a ovog puta na oba događaja prikupljaće se novčana pomoć za lečenje bolesne devojčice Jovane Štikovac. Kutija za prikupljanje pomoći biće postavljena na štandu našeg Udruženja. Na "Maminom bazaru" biće organizovana i akcija prikupljanja odeće i obuće za decu, mlade i odrasle za Dom za decu i mlade ometene u razvoju u Veterniku. Ove stvari moći će se donirati na posebnom štandu, obeleženom nazivom ove organizacije, pa "Mame Novosađanke" pozivaju sve sugrađane da učestvuju.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan