“Mame Novosađanke” organizuju predavanje nutricioniste

“Mame Novosađanke” organizuju predavanje nutricioniste

Grupa "Mame Novosađanke" organizuje predavanje nutricioniste “Pravilna ishrana dece” u subotu, 26. septembra u 16 časova, u vrtiću “Mala škola“, na Klisi, ulica Nizijska 2. Predavanje je namenjeno roditeljima dece starije od 2 godine.

Prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta. Članice grupe se prijavljuju na stranici fejsbuk grupe “Mame Novosađanke”, dok roditelji koji žele da prisustvuju predavanju, a nisu članovi grupe trebaju da pošalju mejl sa prijavom, imenom i brojem telefona, na mejl adresu: .

Predavanje će održati dr Daniela Švarc, nutricionista, a neke od tema o kojima će se govoriti su:Pravilno kombinovanje namirnica, Najneophodnije namirnice za dete, Kravlje mleko i mlečni proizvodi, Grickalice za decu, Kako ubediti dete probirača da pojede obrok.

-Na ideju o ovom predavanju došli smo zbog činjenice da su roditelji danas izbombardovani različitim informacijama i često ne znaju kako da formiraju pravilan jelovnik za svoju decu. Informacije neretko traže na neadekvatnim mestima, od nedovoljno edukovanih lica. Stoga smo rešile da im damo priliku da čuju stručnjaka za ishranu i da mu postave pitanja koja žele – kažu organizatorke i dodaju da grupa "Mame Novosađanke" ima 5.700 članica i do sada je organizovala druženja majki sa decom, edukativne radionice iz prve pomoći za majke, časove samoodbrane za mame, predavanje o zaštiti od raka grlića materice, “Mamin bazar”, kao i nekoliko humanitarnih akcija. Planiraju da ovo predavanje nutricioniste bude prvo u seriji predavanja na temu ishrane.

Predavanje je besplatno, a atmosferi će slanim zalogajčićima doprineti i dva keteringa - “Slaniši dve mame” i “Iz Anjine kuhinjice”.

RAZVOJ DEČJE KREATIVNOSTI: Internet prodavnica Eci Pec posvećena je deci, proizvodima za najmlađe i igračkama. Ali ne bilo kakvim igračkama! Njen asortiman čine dobro dizajnirane drvene igračke, a zajedničke karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet i usklađenost sa evropskim i svetskim standardima. Drvene Pino igračke omogućuju deci da budu bliža prirodi, da rastu i razvijaju se u mirnom, stimulativnom i kreativnom okruženju, podstičući na takav način – spontano i kroz igru – razvoj mnoštva sposobnosti i znanja. U Eci Pec ponudi su i svetski brendovi drvenih igračaka Goki i Heimess, kao i edukativne slagalice norveškog proizvođača Larsen. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan