“Mamin bazar” pomeren za sutra

“Mamin bazar” pomeren za sutra

Drugi “Mamin bazar” pomeren je zbog kiše i održaće se sutra, u nedelju, 23. avgusta, od 10 do 12 časova, umesto danas od 17 časova. Mesto dešavanja ostaje isto, zabavni park Starli, Bulevar vojvode Stepe 56, Novi Sad. Izlagački deo biće lociran napolju, na samom ulazu u zabavni park.

- "Mamin bazar" organizuje grupa "Mame Novosađanke", kako bi roditeljima finansijski olakšale početak nove školske godine. Na “Bazaru” majke, članice grupe, prodaju garderobu i obuću za decu i odrasle, udžbenike, bebi opremu, igračke. Kao kupci su dobrodošli svi sugrađani koji žele da, po zaista simboličnim cenama, nabave izuzetno očuvane potrepštine za svoju decu i sebe. Ulaz na "Mamin bazar" je besplatan – kažu organizatorke.

Manifestacija ima i humanitarni deo, te se pozivaju posetioci da ponesu i doniraju odeću za odrasle, trudnice, bebe i decu, obuću, igračke, pelene (može i otvorene), bebi hranu, posteljinu, kozmetiku, koju će moći, na licu mesta, da ostave na štandu Novosadskog humanitarnog centra, koji će prikupljenu pomoć proslediti najugroženijem stanovništvu.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan