Manifestacija "Jelka sa porukama za Detelinaru" u subotu u Milenka Grčića

Manifestacija "Jelka sa porukama za Detelinaru" u subotu u Milenka Grčića

Udrženje građana "Novi Sad", u saradnji sa UG "Sportisimo NS", ove godine prvi put organizuju manifestaciju "Jelka sa porukama za Detelinaru".

Manifestacija će se održati u subotu, 24. decembra, ispred Robne kuće na staroj Detelinari, u ulici Milenka Grčića 6a, a početak je najavljen za 10 časova. 

- Kićenje jelki, sajam rukotvorina i kulturno-sportski sadržaji, takmičenje u nošenju slame i u ubacivanju plastičnih čepova u koš, samo su deo planiranog programa u kojem će svi moći da učestvuju i uživaju – poručuje se u pozivu.

Na učesnicima je i da odaberu i najlepše okićenu jelku, koja mora biti ukrašena recikliranim ili prirodnim materijalima. Ideja je da svaki ukras mora da nosi neku poruku, ideju za poboljšanjem izgleda zelenih površina, poruku za poboljšanje svakodnevnog života omladine, kao i predloge i ideje za realizaciju projekata koji bi popularizovali Detelinaru.

Gost manifestacije biće Milica Starović, rođena 1988 godine, koja se dugo godina bavi kajakom u kajaškom klubu "Liman", i osvojila je na Mediteranskom, Evropskom i Univerzitetskom prvenstvu bronzanu medalju, na Svetskom prvenstvu srebrnu medalju, a na Evropskom prvenstvu Zlatnu. Učestvovala je i na Olimpijskim igrama koje su održane ove godine u Riju, ali se nije plasirala u finale, što joj daje nadu i novu energiju da nastavi da trenira dalje i sprema za neke nove Olimpijske igre.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan