MASTER CENTAR: Serbia Fashion Week nagrađen za najbolji događaj u 2016. godini (FOTO)

MASTER CENTAR: Serbia Fashion Week nagrađen za najbolji događaj u 2016. godini (FOTO)

"Must be there" modni festival za dizajnere iz cele Evrope.

U četvrtak uveče, u okviru Sajma turizma tokom "Večeri šampiona", služba ocene kvaliteta dodelila je Serbia Fashion Weeku prestižno priznanje za "Najbolji događaj u Kongresnom centru Master za 2016. godinu".


Povodom priznanja za “Najbolji događaj u Kongresnom centru Master”, predsednica Serbia Fashion Weeka Svetlana Horvat izjavila je:

- Dobiti nagradu za "Najbolji dogadjaj u 2016. godini" Kongresnog centra Master Novosadskog sajma,  predstavlja pre svega veliku čast za nas. Ova Nagrada je dokaz da se rad, trud i posvećenost poslu prepoznaju i vrednuju. Rasli smo kao manifestacija, upravo na Novosadskom Sajmu, gde smo od 2.500 posetilaca na samim počecima stigli sada do 30.000 posetilaca i po statistikama postali peta najveća Nedelja mode u Evropi i mesto koje je na mapi "must be there" dizajnerima iz svih zemalja Evrope. Veliku zahvalnost dugujemo Gradu Novom Sadu koji je prepoznao potencijal ovog festivala na samom početku, kao i svim našim poslovnim partnerima. Svakako naš najveći i najznačajniji partner jeste Kongresni centar Master Novosadskog sajma bez čije podrške sve ove rezultate ne bi bilo moguće ostvariti.  Uz želju da  u narednim godinama budemo još bolji i veći i da zajedničkim snagama jačamo ovaj festival, zahvaljujem se Novosadskom  Sajmu i Kongresnom centru Master na ovoj prestižnoj nagradi – rekla je Svetlana Horvat.

 

SERBIA FASHION WEEK, internacionalni festival mode i dizajna,  jedina je licencirana Nedelje mode u Srbiji i ujedno najveća modna manifestacija u Jugoistočnoj Evropi. Serbia Fashion Week beleži najekspanzivniji rast posetilaca i učesnika u Evropi, a do sada je ugostio dizajnere, medije i agencije iz 30 različitih država sveta, kao i neke od najvećih modnih zvezda kao što su Anna Fendi, Eymeric Francois, Donald Potard, Arrey Kono, Ozlem Suer i mnogi drugi.  Ovogodišnje novembarsko izdanje Serbia Fashion Weeka biće održano od 20. do 26. novembra, dok će svečana dodela nagrada, Serbia Fashion Awards, biti održana 27. novembra. Uz učešće više od 50 kreatora iz celog sveta, Novi Sad će imati priliku da ugosti i jednu od najvećih modnih zvezda na svetu. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan