Mesečni horoskop za jun

Mesečni horoskop za jun

Posle burnog i teškog maja, zakoračismo i u jun ove godine. Početna slika nije loša, jer u jun ulazimo pod velikim Vodenim trigonom koji čine Venera u Raku, Jupiter u Škorpiji i Neptun u Ribama.

No, konjukcija Meseca i Saturna koja je takođe aktuelna početkom ovog meseca, opet u fokus baca muško ženske odnose, ali i sve ono što je vezano za finansije i posao. U ovom ćemo mesecu biti emotivniji i osetljiviji nego inače, biće velikih uspona i padova i u ljubavi, ali i po pitanju novca...

Prva planeta koja menja znak je Merkur, koji 12. juna iz Blizanaca prelazi u Raka. Naše misli, komunikacija i postupci biće u njegovom tranzitu kroz ovaj znak obojeni emocijama, preosetljivošću, lakom uvredljivošću. Merkura čekaju Saturn i Pluton da mu održe neke teške lekcije – da mora da se nauči odgovornosti i da se ne vodi srcem, već razumom. Merkur će imati podršku Neptuna i Jupitera koji će mu dati dobre ideje, kreativnost i maštovitost. Odmah za njim sledi Venera, koja 13. juna ulazi u Lava. Jeste da izlazi iz opozitnih aspekata sa Saturnom i Plutonom, koji su donosili težinu i dramu u ljubavnim odnosima, ali i po pitanju finansija, ali takođe gubi podršku i Neptuna i Jupitera, koji su joj davali snagu da sve te teškoće nekako izgura. Ulaskom u Lava ide u kvadrat sa Uranom, pa eto turbulencije, eto dramatičnosti i velikih preokreta po pitanjima srca, pogotovo što će u svom daljem tranzitu biti i u opoziciji sa Marsom i kvadratnom aspektu sa Jupiterom, pa će nam ljubavno-finansijske tragikomične predstave biti servirane maltene na dnevnoj bazi. 

Sledeći je mlad Mesec u Blizancima 14. juna. Vrlo pozitivan i lep mlad Mesec, koji daje ogromnu šansu novim počecima u bilo kojoj životnoj sferi, ali onim počecima koji u sebi nose saglasje razuma i emocija. U prevodu – ne može samo mozgom, ne može samo srcem. Oba moraju biti uključena „u igru“ jer će jedino na taj način sve ono što pokrenemo funkcionisati...

19. juna Neptun kreće retrogradnim hodom, pa ćemo više da se bavimo introspekcijom, preispitivanjima, tajnama, možda će neki od nas biti opijeni tajnim ljubavnim odnosima ili privučeni nekoj drugoj vrsti slatkih „poroka“. 


21. juna i Sunce prelazi u znak Raka, obeležavajući početak vladavine ovog znaka. I ovo baca akcenat na kuću, porodicu, emotivnost, decu, sigurnost, ali i naglašava težinu u nekim partnerskim odnosima i potrebu da porodica ne trpi zbog poslovnog i materijalnog segmenta. 

Mars kreće retrogradnim hodom 26. juna u znaku Vodolije i ići će unazad sve do pred kraj avgusta ove godine. Mars u Vodoliji je i sam po sebi „čudak“ a još u retrogradnom kretanju – čudak na kvadrat, pa će naše akcije biti potpuno neuhvatljive i nepredvidive. 

Opširnije o ovoj temi pročitajte ovde

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Vreme u Novom Sadu horoskop horoskopski znaci jkp lisje Elektrodistribucija Novi Sad astrologija bebe bez vode novorođenčad sahrana elektrovojvodina matičar novi sad novosadsko porodilište novosađani Isključenje struje sremski karlovci raspored sahrana novi sad jkp novosadska toplana bez struje sahrane detelinara servisne informacije novi sad vremenska prognoza servisne informacije isključenja struje gradsko groblje JKP Vodovod i kanalizacija betanija klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje vode