Mihail Dudaš na prijemu u Gradskoj kući

Mihail Dudaš na prijemu u Gradskoj kući

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa članom Gradskog veća za sport i omladinu Ognjenom Cvjetićaninom primio u Gradskoj kući proslavljenog sportistu Mihaila Dudaša koji je osvojio bronzanu medalju u desetoboju na Evropskom prvenstvu u atletici u Amsterdamu.

Gradonačelnik Miloš Vučević je čestitajući Dudašu, istakao da će Grad Novi Sad, i pored svih dosadašnjih ulaganja u atletiku, nastaviti još više da radi na poboljšanju uslova za novosadske atletičare, a da su jedan od najvećih ponosa Grada Novog Sada vrhunski sportisti Ivana Španović i Mihail Dudaš.

On je naglasio da je važno, zbog budućih naraštaja, usmeravati kontinuiranu i temeljnu pažnju na sport, jer se kroz njega oblikuju prave vrednosti kod mladih, a potom, uzvratnom spregom, ti mladi ljudi koji osvajaju šampionske titule, predstavljaju iznova uzor mladima.

Mihail Dudaš se zahvalio na prijemu, a posebno je istakao zahvalnost koju oseća prema svom treneru Feđi Kamasiju, kao i prema celokupnom rukovodstvu AK "Vojvodina“, zahvaljujući kojima je došao do izuzetnih visina u sportu. Takođe, on je spomenuo pripreme za nastup na Olimpijskim igrama u Riju gde se nada obaranju državnog rekorda.

Na sastanku se razgovaralo i o ulaganju u sve resurse koji bi doprineli olakšavanju treniranja novosadskih atletičara i o usmeravanju pažnje na pružanje podrške značajnim događajima iz sveta atletike.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

štrand raspored sahrana novi sad Vreme u Novom Sadu Vreme u Srbiji vremenska prognoza novi sad novorođenčad Isključenje struje raspored sahrana i ispraćaja sahrane isključenje vode vrućine u novom sadu servisne informacije novi sad bebe bez vode servisne informacije bez struje elektrovojvodina jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija Republički hidrometeorološki zavod RHMZ JGSP "Novi Sad" isključenja struje Hitna pomoć novosadsko porodilište Elektrodistribucija Novi Sad klinika za ginekologiju i akušerstvo novosađani betanija javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija