Mihail Dudaš na prijemu u Gradskoj kući

Mihail Dudaš na prijemu u Gradskoj kući

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa članom Gradskog veća za sport i omladinu Ognjenom Cvjetićaninom primio u Gradskoj kući proslavljenog sportistu Mihaila Dudaša koji je osvojio bronzanu medalju u desetoboju na Evropskom prvenstvu u atletici u Amsterdamu.

Gradonačelnik Miloš Vučević je čestitajući Dudašu, istakao da će Grad Novi Sad, i pored svih dosadašnjih ulaganja u atletiku, nastaviti još više da radi na poboljšanju uslova za novosadske atletičare, a da su jedan od najvećih ponosa Grada Novog Sada vrhunski sportisti Ivana Španović i Mihail Dudaš.

On je naglasio da je važno, zbog budućih naraštaja, usmeravati kontinuiranu i temeljnu pažnju na sport, jer se kroz njega oblikuju prave vrednosti kod mladih, a potom, uzvratnom spregom, ti mladi ljudi koji osvajaju šampionske titule, predstavljaju iznova uzor mladima.

Mihail Dudaš se zahvalio na prijemu, a posebno je istakao zahvalnost koju oseća prema svom treneru Feđi Kamasiju, kao i prema celokupnom rukovodstvu AK "Vojvodina“, zahvaljujući kojima je došao do izuzetnih visina u sportu. Takođe, on je spomenuo pripreme za nastup na Olimpijskim igrama u Riju gde se nada obaranju državnog rekorda.

Na sastanku se razgovaralo i o ulaganju u sve resurse koji bi doprineli olakšavanju treniranja novosadskih atletičara i o usmeravanju pažnje na pružanje podrške značajnim događajima iz sveta atletike.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

sremska kamenica betanija JKP Vodovod i kanalizacija novorođenčad zodijak horoskop bebe dnevni horoskop servisne informacije novi sad raspored sahrana i ispraćaja horoskopski znaci bez vode izmena trase autobusa astrologija sahrane novi sad isključenja jkp lisje obeležavanje novosadske racije Novosadska racija novosadsko porodilište zdravlje raspored sahrana novi sad saveti gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje vode Spens isključenja struje servisne informacije elektrovojvodina