Milioni za uklanjanje žvaka, popravke bedema, fontana i tartan staza

Milioni za uklanjanje žvaka, popravke bedema, fontana i tartan staza

Po nalogu Uprave za komunalne poslove i drugih gradskih službi uskoro će krenuti redovni godišnji radovi na održavanju mostova i bedema na Tvrđavi, novosadskih fontana i tartan staza, uklanjanje žvakaćih guma, kao i postavljanje tabli sa imenima ulica.

Kako 021.rs saznaje, Gradska uprava je upravo završila niz tendera vrednih više od 19 miliona dinara kojim su izabrani izvođači radova na ovim uglavnom redovnim poslovima održavanja delova gradskog mobilijara i javnih površina.

Tako će za održavanje drvenih mostova, bedema i staza na Petrovaradinskoj tvrđavi biti zaduženo JKP "Lisje" i za to će dobiti 2,8 miliona dinara.

Istu sumu će dobiti i novosadske firme "Balkanija" i Agencija za geodetske aktivnosti "Peni-Yard" koje će postavljati table sa imenima ulica.

Više o ovoj temi možete pročitati ovde

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

naplata bez vode betanija Vreme u Novom Sadu mala matura raspored sahrana novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Gradsko zelenilo JKP Vodovod i kanalizacija RHMZ elektrovojvodina završni ispit centralno groblje u Futogu novorođenčad novosađani servisne informacije novi sad jkp lisje sahrane Elektrodistribucija Novi Sad bebe vremenska prognoza vremenska prognoza novi sad novosadsko porodilište bez struje isključenje vode servisne informacije Isključenje struje gradsko groblje isključenja struje Republički hidrometeorološki zavod