Ministar Gašić: Raste poverenje građana u policiju

Ministar Gašić: Raste poverenje građana u policiju

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić izjavio je da nakon 100 dana od konstituisanja Vlade Srbije i neumornog rada i zalaganja MUP-a, ponosno može da kaže da su rezultati već vidljivi i da raste poverenje građana u policiju.

Gašić je prilikom obeležavanja 100 dana rada Vlade u Lebanu istakao da su policajci u potpunosti spremni da odgovore na sve složenije bezbednosne izazove, rizike i pretnje, saopštio je MUP.

Dodao je da će biti nastavljeno uporno i istrajno ulaganje u policiju i renoviranje i izgradnju kapaciteta MUP, kako bi bili unapređeni uslovi rada i poboljšan životni standard svih pripadnika.

Oceni vest:
0
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Naprdnjacka Smrdija

    pre 412 dana i 6 sati

    Imam poverenja u policiji koliko imam i u tebe…

    Oceni komentar:
    0
    4
  • Roza

    pre 411 dan i 12 sati

    Gasicu, pusti da narod pocne da hvali policiju , nemoj sam da se hvalis. Toliko o poverenju u policiju. Svaki dan ili su umesani u kriminal ili vrse nasilje nad suprugama i to naravno sluzbenim pistoljem. Jos kad ih vidis sluzbenim autom njih cetvoro policajaca i to jedno od njih policajka kako izlaze iz kafica u Sr.Karlovcima, vozikanje a kradje de desavaju u po bela dana i nocu. Nikad nisu uhvatili na delu. Neka pogledaju malo oglase po banderama sta ko otkupljuje od gvozdja. Beli kombi samo t

    Oceni komentar:
    0
    2