MINISTAR: U Srbiju nisu uvezene mandarine sa povećanom količinom pesticida

MINISTAR: U Srbiju nisu uvezene mandarine sa povećanom količinom pesticida

Voće i povrće koje se uvozi u našu zemlju kontroliše se kontinuirano...

Komentarišući to što je iz Republike Srpske vraćena jedna količina mandarina koje su stigle iz Turske, zbog veće koncentracije pesticida od dozvoljene, ministar Branislav Nedimović je rekao da takvih situacija u Srbiji nije bilo. 

- Nemamo takve mandarine, da ih je bilo, bile bi stavljene van upotrebe – rekao je Nedimović i dodao da je nedavno vraćeno nekoliko pošiljki sa graničnih prelaza.

Na graničnom prelazu Batrovci uhapšeno je nekoliko ljudi koji pokušali da uvezu natruli krompir.

- Oduzeli smo im fitosertifikat na Horgošu i neko se napravio pametan pa je hteo da ode i pređe na Batrovcima. Ne znaju da imamo jedinstven informacioni sistem – pojasnio je ministar.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Sarkazam zvani nije svejedno

  pre 213 dana i 13 sati

  Ma, gde bi.
  Nas svi sa zapada mnoooogo vooole i naši su veeeliki prijatelji.
  A naročito Izrael.
  Takođe, naše su inspekcije nepotkupljive, ne boje se vlasti i uvek žele da nam saopšte istinu.

  Oceni komentar:
  0
  0
bez vode Elektrodistribucija Novi Sad raspored sahrana novi sad sahrane horoskopski znaci bebe Evropska noć istraživača 2019 Isključenje struje JKP Vodovod i kanalizacija Novo naselje novosadsko porodilište raspored sahrana i ispraćaja jkp opens 2019 novorođenčad betanija klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskop bez struje elektrovojvodina izmena režima saobraćaja isključenja struje servisne informacije novosadska policija jkp lisje astrologija isključenje vode servisne informacije novi sad opens distrikt noć istraživača