MINISTARSTVO: Postignut dogovor o reprogramiranju duga TV "Kanala 9"

MINISTARSTVO: Postignut dogovor o reprogramiranju duga TV "Kanala 9"

Ministar kulture i informisanja u Vladi Republike Srbije Vladan Vukosavljević primio je u ponedelja 28. maja vlasnicu TV "Kanala 9" Maju Pavlović, izrazivši spremnost da pomogne u iznalaženju rešenja za probleme u kojima se našla ta medijska kuća.

Nakon sastanka, kojem su prisustvovali državni sekretar Aleksandar Gajović, pomoćnica ministra za informisanje Slavica Trifunović i v.d. direktora JP Emisione tehnike i veze Branko Gogić, postignut je dogovor o reprogramu duga koji "Kanal 9" ima prema tom javnom preduzeću. 

Na samom početku razgovora, ministar Vukosavljević je ohrabrio Maju Pavlović da bez oklevanja prekine štrajk glađu, imajući u vidu da ugrožavanje sopstvenog zdravlja svakako nije način za rešavanje bilo kog problema

Ministarstvo kulture i informisanja izrazilo je spremnost da pomogne u organizovanju sastanka vlasnice TV "Kanala 9" i sa drugim nadležnim institucijama, kako bi se nastala situacija najbezbolnije razrešila, navodi se u saopštenju Ministarstva kulture i informisanja.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan