Miodrag Koprivica novi generalni direktor RTV

Miodrag Koprivica novi generalni direktor RTV

Upravni odbor Javne medijske ustanove Radio-televizije Vojvodine doneo je odluku da na mesto generalnog direktora postavi dr Miodraga Koprivicu.

Upravni odbor RTV saopštio je da je odluka doneta jednoglasno na sednici održanoj juče.

U saopštenju je priložena i biografija Miodraga Koprivice, u kojoj se navodi da je on diplomirao na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, a doktorirao na Fakultetu za menadžment u Novom Sadu, te da je docent je na Fakultetu za pravne i poslovne studije u Novom Sadu za oblast opšteg menadžmenta.

- Ugledan je stručnjak iz oblasti koje su od značaja za obavljanje poslova ustanove javnog medijskog servisa. Kao naučni radnik, učestvovao je na više naučnih skupova i konferencija baveći se temama od značaja za medije, posebno je zapažen njegov rad na temu 'Multietnički karakter javne medijske ustanove Radio-televizije Vojvodine kao javnog medijskog servisa i njen doprinos EU integracijama', stoji u njegovoj biografiji.

Miodrag Koprivica, kako se dodaje, ima višegodišnje iskustvo na rukovodećim poslovima u Radio-televiziji Vojvodine. Obavljao je i funkciju generalnog direktora Radio Televizije Novi Sad u periodu od 1989. do 1991. godine. Od 2009. godine bio je zamenik generalnog direktora RTV, a od 14. maja 2016. godine obavlja funkciju vršioca dužnosti generalnog direktora RTV.

Koprivica je na ovu funkciju imenovan na osnovu konkursa koji je JMU RTV raspisao 25. maja ove godine.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan