Miodrag Koprivica novi generalni direktor RTV

Miodrag Koprivica novi generalni direktor RTV

Upravni odbor Javne medijske ustanove Radio-televizije Vojvodine doneo je odluku da na mesto generalnog direktora postavi dr Miodraga Koprivicu.

Upravni odbor RTV saopštio je da je odluka doneta jednoglasno na sednici održanoj juče.

U saopštenju je priložena i biografija Miodraga Koprivice, u kojoj se navodi da je on diplomirao na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, a doktorirao na Fakultetu za menadžment u Novom Sadu, te da je docent je na Fakultetu za pravne i poslovne studije u Novom Sadu za oblast opšteg menadžmenta.

- Ugledan je stručnjak iz oblasti koje su od značaja za obavljanje poslova ustanove javnog medijskog servisa. Kao naučni radnik, učestvovao je na više naučnih skupova i konferencija baveći se temama od značaja za medije, posebno je zapažen njegov rad na temu 'Multietnički karakter javne medijske ustanove Radio-televizije Vojvodine kao javnog medijskog servisa i njen doprinos EU integracijama', stoji u njegovoj biografiji.

Miodrag Koprivica, kako se dodaje, ima višegodišnje iskustvo na rukovodećim poslovima u Radio-televiziji Vojvodine. Obavljao je i funkciju generalnog direktora Radio Televizije Novi Sad u periodu od 1989. do 1991. godine. Od 2009. godine bio je zamenik generalnog direktora RTV, a od 14. maja 2016. godine obavlja funkciju vršioca dužnosti generalnog direktora RTV.

Koprivica je na ovu funkciju imenovan na osnovu konkursa koji je JMU RTV raspisao 25. maja ove godine.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

zodijak bebe JKP Vodovod i kanalizacija javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i akušerstvo skupština grada novog sada horoskop isključenja struje raspored sahrana novi sad jkp lisje zagađenje vazduha RHMZ Elektrodistribucija Novi Sad sahrane novi sad zagađenje novorođenčad astrologija novosadsko porodilište servisne informacije novi sad bez vode elektrovojvodina raspored sahrana i ispraćaja betanija bez struje sremska kamenica magla dnevni horoskop isključenje vode isključenja Isključenje struje