Miodrag Kostić kupio novosadski "Holidej In"

Miodrag Kostić kupio novosadski "Holidej In"

Predsednik MK Group novi je vlasnik hotela na Bulevaru Evrope, prenosi Blic.

Kako piše ovaj beogradski dnevni list, Miodrag Kostić trenutno pregovara s velikim hotelskim lancima, kako bi njihovim imenom brendirao svoj novi hotel u Novom Sadu.
 
"Holidej In", koji nikada nije otvoren, izgradila je Aleksandar gradnja, u vlasništvu Vojislava Gajića, ali, po svemu sudeći, hotel neće nositi to ime, piše Blic.
 
Zgrada od 8.500 m2 počela je da se gradi 2010. godine i u nju je uloženo 11 miliona evra, a, po prvobitnom planu, hotel će odgovarati zahtevima za internacionalnu kategorizaciju 4+ zvezdica i prvenstveno će biti namenjen poslovnom svetu.
 
Osim vrhunskog smeštaja, gostima će na raspolaganju biti i velnes zona sa zatvorenim bazenom, konferencijski centar s više multifunkcionalnih sala, restoran internacionalne kuhinje i drugi dodatni sadržaji.
 
Kada je reč o smeštajnim kapacitetima, u ponudi će biti 124 komforne sobe, uključujući i dve sobe za osobe sa posebnim potrebama, kao i specijalni executive klub, odnosno sprat s posebno opremljenim sobama i apartmanima.
 
Zgrada je završena 2013. godine. Prema planu, objekat je imao osam spratova i dva povučena, a izgrađeno je devet spratova i jedan povučen. Skupština Novog Sada pre dve godine legalizovala je objekat.
 
Pre nekoliko meseci, svetska hotelska grupacija "Interkontinental" najavila je da otvara "Kraun Plaza" hotel u Novom Sadu, a kao moguća lokacija pominje se upravo nekadašnji "Holidej In", piše Blic.
Oceni vest:
2
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan