MIROVIĆ: Blokade poljoprivrednika ne doprinose rešavanju problema

MIROVIĆ: Blokade poljoprivrednika ne doprinose rešavanju problema

Pokrajinska vlada pozdravlja brzu reakciju ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva na protestu poljoprivrednika u Vojvodini.

Branislav Nedimović je u Novom Sadu dao konkretne i jasne predloge nezadovoljnim poljoprivrednicima, navodi se u saopštenju Vlade Vojvodine. 

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović apeluje na poljoprivrednike da deblokiraju javne puteve i ulice i da nastave razgovor sa predstavnicima Vlade Srbije u kratkom roku.

Pokrajinska vlada podržava razgovore bez blokade jer ona ne doprinosi rešavanju problema, već samo otežava život drugim građanima. U okviru svojih nadležnosti Pokrajina će preduzeti sve što je moguće da se, posebno u uslovima velike suše, olakša položaj poljoprivrednika i paora, i da se pritom ne ugrozi funkcionisanje preduzeća iz oblasti vodoprivrede. Pozivamo sve da obustave proteste i nađu rešenja u direktnim razgovorima sa najvišim predstavnicima Vlade Srbije i ministarstva ‒   navodi se u saopštenju predsednika Vlade Vojvodine Igora Mirovića.

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Naprdnjacka Smrdija

  pre 295 dana i 22 sata

  Pustice ih jos malo ispred Banovine, ipak bolje da se sami dobrovoljno razidju, ako ne krece proverena pljuvacka kampanja, a vi kako te?

  Oceni komentar:
  0
  4
 • Podrška seljacima

  pre 295 dana i 10 sati

  Malo će teže njih da pljuju i laju po televizijama, kao što su radili ekolozima.
  Teško će ih nazvati soroševcima i spoljnim neprijateljem, seljaci nemaju ni NVO.
  Mogu samo da im ukinu ono malo subvencija, ko dobija.
  Međutim, kanda su i političari uvideli da Evropa nema nameru da nas hrani.
  Šta će da kažu po televizijama?
  " - To bezobrazno, to hoće da živi, preživljava, sve smo im dali..."
  Za sadašnje "analitičare", verne partiji ili zapadnoj zemlji, može se vezati samo jedan deo reči *** cenzurisano ***. (početak, prim.redakcije)

  Oceni komentar:
  3
  1