Mislite na vreme o zdravlju – ugradite inovativni "Lunos" sistem za ventilaciju prostorija

Mislite na vreme o zdravlju – ugradite inovativni "Lunos" sistem za ventilaciju prostorija

Poslednjih decenija mnogi od nas smo se potrudili da od našeg doma napravimo kutak za kvalitetan boravak, odmor i uživanje. To je podrazumevalo dobar izbor lokacije za gradnju kuće ili kupovinu stana, zamenu šporeta za loženje čvrstih goriva sistemima sa centralnim grejanjem na gas ili struju, zamenu drvene stolarije novom i modernom PVC stolarijom, izolacijom zidova i podova, ugradnjom klima uređaja itd.

Sve te korake smo preduzimali da poboljšamo sebi i porodici kvalitet života, ali i da uštedimo novac za energiju grejanja u zimskom periodu, kao i hlađenja u letnjem periodu. Ušteda energije je bila osetna, jer smo naše domove praktično "hermetički zatvorili", a ulaganja su se jako brzo isplatila. Ali, ipak smo uglavnom svi zaboravili na jedan bitan faktor, na kvalitetnu kontinuiranu ventilaciju prostora.


ZDRAVIJI USLOVI ŽIVOTA

Ventilacija našeg doma treba da funkcioniše približno na isti način kao i ljudsko disanje. Udisanjem pre svega čistog vazduha mi sebi obezbeđujemo kvalitetniji i zdraviji život. Tako je isto i sa našim domovima. Ako ih redovno kontinuirano provetravamo, produžavamo njihov životni vek eksploatacije.

Bavimo se isključivo kontolisanim provetravanjem. Nudimo inovativne, efikasne i proverene ventilacione sisteme, koji obezbeđuju sigurnu, ekonomičnu i zdravu kulturu življenja. LUNOS sistemi su nemački proizvod, nemačka tehnologija, koja sebi uvek postavlja najviše standarde kvaliteta i pouzdanosti – objašnjava nam predstavnik kompanije "Lunos".


Lunos ventilacioni sistemi vam obezbeđuju:

 • Uštedu energije do 30% u odnosu na standardne načine provetravanja otvaranjem prozora, bez obzira koje je godišnje doba u pitanju,
 • uklanjanje viška vlage i neutralisanje pojave buđi,
 • nečujan rad i zaštitu od spoljne buke,
 • anti-alergijske filtere i filtere za PM čestice,
 • jednostavnost montaže kako u novogradnji tako i u postojećim objektima,
 • lako i jeftino održavanje uz dug radni vek eksploatacije.


Lunos sistemi nisu trošak, nego dugoročna investicija! Inovativna tehnologija, efikasna decentralizovana ventilacija, kao i tradicija duga 56 godina, predstavljaju garanciju sigurnosti i kvaliteta.

Naši proizvodi su sjajno rešenje za sve domove, stanove i kuće, bez obzira na to da li su u pitanju novogradnja ili stariji objekti. Takođe, dajemo adekvatna rešenja za ventilaciju kancelarija, učionica, vrtića i drugih sličnih objekata. Svaki dom je drugačiji, zahtevi naših kupaca su različiti, finansijske mogućnosti takođe, pa spram toga za svakog klijenta radimo projekat idejnog rešenja ventilacije zasebno – kažu iz "Lunosa".


Kontrolisana ventilacija
sa postavljanjem odgovarajućih filtera korisnicima pruža:

 • Konstantan dotok svežeg i čistog vazduha 24 sata dnevno,
 • utrošak električne energije na nivou godine od 1 do 3 evra po uređaju,
 • kvalitetan san i odmor kao preduslov za kvalitetnije zdravlje,
 • boravak u provetrenim zatvorenim prostorijama kada je napolju hladno ili toplo,
 • sprečavanje pojave kondenzacije prozora i zidova, naročito u zimskim uslovima, koja je preduslov za pojavu buđi koja narušava zdravlje ukućana,
 • neutralisanje vlage u kupatilu i kuhinji,
 • ventilaciju bez promaje,
 • čist vazduh bez čestica prašine, polena i ambrozije, čime se smanjuje mogućnost alergijskih kijavica na minimum,
 • ventilaciju bez ugljen monoksida, smoga, aflatoksina, radona, PM čestica i drugih zagađivača iz vazduha,
 • izvanrednu energetsku efikasnost (veću od 90%) uz mogućnost kombinovanja različitih decentralizovanih sistema sa rekuperacijom sa hidroosetljivim elementima (hibridni ventilacioni sistem),
 • potpuno automatizovan rad elemenata ventilacije u zavisnosti od vlažnosti i temperature u prostoriji.


Cilj nam je da naši korisnici cele godine u svojim domovima i na poslu imaju čist vazduh kao da su negde u prirodi. Samo takav vazduh nam omogućava kvalitetnije disanje, bolje zdravlje i raspoloženje, opuštenost, a samim tim i veću produktivnost na poslu i kod kuće – zaključuju iz "Lunosa"..

Novootvoreni "LUNOS" izložbeni salon se nalazi u Novom Sadu, na adresi Bulevar Slobodana Jovanovića 20, na Novom naselju. Takođe, posetite njihov sajt www.lunos.rs, pošaljite im upit na e-mail ili ih kontaktirajte putem telefona 064 88 43 927. Lunos stručno osoblje će pronaći rešenje ventilacije za vaš dom.

"Lunos" sistemi su prijatelji vašeg doma i čuvari zdravlja vaše porodice.

 

Promotivni tekst

Oceni vest:
6
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan