Mladi aktivista iz Novog Sada priveden zbog tvita

Mladi aktivista iz Novog Sada priveden zbog tvita

Novosadski aktivista Milan Vujić priveden je danas zbog tvita u kojem je napisao da je ćerku lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa neko udario.

Vujić je za N1 ispričao da je priveden danas oko 10 sati, da su po njega u stan došla dva policajca u civilu i da su ga bez objašnjenja odvela ga u stanicu. Prema njegovim rečima, tamo mu je rečeno da mora da sačeka da iz Beograda dođu policajci iz Odeljenja za visokotehnološki kriminal, od kojih je saznao da je priveden zbog tvita o napadu na ćerku Dragana Đilasa.

Vujić je rekao da su ga pitali da li ima saznanja o napadu na maloletnu A. Đilas, na šta je on odgovorio da saznanja o tome ima samo iz medija.

Napomenuo je i da su se policajci ponašali vrlo profesionalno, ali da mu nije jasno zbog čega je neko pomislio da on može da ima bilo kakve informacije o napadu na ćerku opozicionog lidera.

Nakon saslušanja i sastavljanja zapisnika, pušten je iz policijske stanice u kojoj je proveo više od šest sati, rekao je Vujić za N1, i dodao da su mu po povratku u stan ukućani rekli da su 15 minuta nakon privođenja, na adresu došli da ga traže i uniformisani policajci.


Naime, lider SSP-a Dragan Đilas je, u intervjuu za nedeljnik "Vreme", rekao da su mu "u poslednih šest meseci decu tri puta u školi što tukli, što davili".

Podsećamo,  Milan Vujić je u avgustu prošle godine napadnut zbog objava na Tviteru, a njegov napadač je priznao krivicu.

Oceni vest:
5
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan