Mladi odbojkaši uskoro u novom domu

Mladi odbojkaši uskoro u novom domu

Dok odbojkaši i stručni štab biju svoje bitke na terenu, menadžment Vojvodine NS seme na drugom polju takođe korača ka novim uspesima.

Naime, sada već poznat i dugo najavljivan, projekat renoviranja prostorija i izgradnje doma za mlade igrače ulazi u fazu finih radova, a napredak redovno prate i pomažu članovi Upravnog odbora.

Tako su i u sredu pre podne objekat obišli predsednik Dejan Mandić, potpredsednik Dragoljub Zbiljić i član Upravnog odbora Nenad Rončević. Oni su sa članovima kluba, generalnim direktorom Nikolom Salatićem i sportskim direktorom Nikolom Marićem obišli prizemlje i sprat, razmenili utiske, razgovarali sa radnicima, a o pojedinostima je govorio i nadzornik radova Đorđe Kotarlić. Ova poseta donela je nove zaključke, predloge i predočila jasnu sliku o tome šta je još potrebno do konačnog završetka radova.

- Ovo je sigurno dobar gest i potvrđuje odličnu saradnju sa Upravnim odborom. No, moram da istaknem da su ovakve posete redovne i da na mene generalno ostavlja sjajan utisak takav entuzijazam, rad i upornost članova Upravnog odbora.  Svakodnevno smo u kontaktu, sastajemo se i imamo zaista veliku podršku, ne samo na ovom projektu, nego i na drugim poljima. Vojvodina je dugo perjanica ne samo odbojke u pokrajini, nego i u državi i zaslužila je podršku. Uz Grad i generalnog sponzora, Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, sada su uz nas i najbolje privatne firme, a one će sigurno pomoći i u tome da u dogledno vreme možemo ravnopravno da se borimo sa svim timovima u Ligi šampiona – istakao je Salatić.

Završetak radova planiran je za kraj novembra.

- Nismo dugo imali ovakav Upravni odbor, svi članovi su zainteresovani, prate dinamiku i pomažu da se sve završi brzo i kvalitetno. I radnici su vredni, tu su i subotom i nedeljom, pa sve to ukupno i nas gura da radimo još kvalitetnije. Kada je u pitanju sam dom za igrače, on će brojati 10 komfornih soba, svaka će imati kupatilo, a u okviru objekta biće i veliki zajednički dnevni boravak spojen sa kuhinjom. Do sada urađeni grubi radovi, ostali su oni fini, a mislim da sa ovom dinamikom možemo da završimo do kraja novembra, što nam i jeste neki rok – zaključio je generalni direktor Nikola Salatić.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

lisje isključenja struje sahrane novi sad horoskop bez struje bez vode Novo naselje isključenje vode elektrovojvodina novosadsko porodilište servisne informacije opens distrikt servisne informacije novi sad opens 2019 JKP Vodovod i kanalizacija bebe Elektrodistribucija Novi Sad novosadska policija raspored sahrana novi sad raspored sahrana i ispraćaja Spens novorođenčad betanija policija gradsko groblje havarija na vodovodu almaško groblje štrand sahrane jkp lisje