Mlekomati uklonjeni sa novosadskih pijaca, kupci neće biti uskraćeni

Mlekomati uklonjeni sa novosadskih pijaca, kupci neće biti uskraćeni

Nakon što su nas čitaoci juče kontaktirali i požalili se da već nekoliko nedelja nema mlekomata kod Limanske pijace, a potom se ispostavilo da ih nema ni kod Riblje i Futoške, pozvali smo mlekaru koja ih je postavila i pitali o čemu se radi.

– Posle šest meseci od kako smo postavili mlekomate, povukli smo ih na redovan servis i izvršili analizu polugodišnjeg poslovanja. Evidentno je da taj projekat za nas nije isplativ i da se prodaja, nakon prvobitnog zamaha, kada su cene sterilnog mleka u marketima bile visoke, smanjila posle vraćanja njegove cene na 99 dinara na rafovima. Naši troškovi su ostali isti i nismo bili u mogućnosti da na tom polju pariramo te je i potrošnja naših proizvoda iz mlekomata opala – pojasnili su nam iz mlekare "Carpe diem".

Nema više mlekomata na ulazu u Limansku pijacu?

Oni napominju da nastavljaju da svojim kupcima donose mleko na kućnu adresu tako da svi zainteresovani i zadovoljni potrošači neće ostati uskraćeni. 

Za porudžbine ih možete ih kontaktirati putem njihove Fejsbuk stranice.

Oceni vest:
5
9

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Ako je dozvoljeno

  pre 420 dana i 18 sati

  Hvala Vam što postojite!
  Preneo bih informacije koje interesuju sve, s anjihove FB stranice:
  1. - Dostava svežeg mleka na kućnu adresu. Ponedeljkom, sredom i petkom isporučujemo mleko u pakovanjima 3l i 5l. Dostava 200 dinara. Cena prvokslasnog mleka direktno sa farme 150 dinara.
  2. - 066 883 8865

  Oceni komentar:
  1
  8
 • Cvele

  pre 420 dana i 10 sati

  Dobro mleko,losi automati. Veliki je problem to sto mlekomati ne vracaju kusur i cesto "baguju". Dosta puta mi se desilo da ne ocitaju novcanicu ili ne izbace flasu. Nisu prikazivali tacnu kolicinu mleka, uradim proveru,ubacim novac za 2l a kada tocim bbude kolicina 1.6l. I pored toga svega isao sam na mlekomat ali mi je bilo veliko opterecenje da uvek razmisljam da li imam tacan iznos jer automat ne vraca kusur

  Oceni komentar:
  1
  7
 • 100 Eur izlazak na automat

  pre 420 dana i 9 sati

  Problem sa automatima je generalan u Srbiji.Dvaput me prevario Maći automat za kafu.
  Ne održavaju se, skupi im majstori.Žele da otvoriš nalog,daš podatke o kartici i sebi - da bi dobijao kafu?Mlekomati su samo jedna verzija ovog,predviđeni su za BT vezu vašeg telefona i nalog kod mlekare.Princip je na zapadu odakle stižu.Da vam neko broji koliko i šta trošite.
  Sve u svemu vlasnici automata ne mogu da ulažu i plaćaju.Pogledajte glupost koju banke rade, svaka svoje bankomate umesto ATM firme.

  Oceni komentar:
  1
  2