Mostić kod Ludvigove kapije biće vraćen u prvobitno stanje

Mostić kod Ludvigove kapije biće vraćen u prvobitno stanje

Gradska prava za inspekcijske poslove naložila je da se oštećeni mostić na Petrovaradinskoj tvrđavi kod Ludvigove kapije vrati u prvobitno stanje.

U toj gradskoj službi, podovom našeg pitanja da li je inspekcija uočila oštećenje i preduzela mere zaštite, kažu da je na licu mesta bio inspektor za konrolu puteva, sačinio zahtev za sanaciju i prosledio ga Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije, te da im je i usmeno naloženo šta da čine.

Ta uprava je obaveštena i da treba preduzeti mere radi bezbednog kretanja pešaka. Dalje kontrole slede, saopštavaju iz gradskih inspekcijskih službi.

Podsećamo, pre desetak dana drvena ograda mostića završila je u šancu, zbog čega je bezbednost pešaka dovedena u pitanje.

Mostić vodi do Gornjeg platoa Tvrđave kod sata.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez struje raspored sahrana novi sad novosađani novosadsko porodilište gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević servisne informacije novi sad bebe isključenja struje raspored sahrana i ispraćaja isključenje vode sahrane novi sad Ledena Šuma vremenska prognoza pošte srbije klinika za ginekologiju i akušerstvo betanija Dom zdravlja Novi Sad dnevni horoskop JKP Vodovod i kanalizacija skupština grada novog sada horoskop zodijak Elektrodistribucija Novi Sad elektrovojvodina jkp lisje novorođenčad Isključenje struje bez vode horoskopski znaci štrajk poštara