Motiv ubistva sekirom na Novom naselju najverovatnije ljubomora

Motiv ubistva sekirom na Novom naselju najverovatnije ljubomora

Đorđe Jovanović koji je ubijen krajem decembra i čije je telo pronađeno tek ove nedelje u Novom Sadu, ostavio je iza sebe nevenčanu suprugu u petom mesecu trudnoće.

Stefan Stanojević (25) iz Štrpca uhapšen je u sredu zbog sumnje da je ubio Đorđa Jovanovića (23) iz Titela, a potom njegovo telo bacio u rupu sa vodom i smećem na uglu Bulevara vojvode Stepe i Bulevara Evrope u Novom Sadu.

Uhapšena je i Jovana Jovanović (29) iz Novog Sada zbog sumnje da je prisustvovala ubistvu Jovanovića koji je, inače, njen bivši dečko, a nije ga prijavila. Tereti se za neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca.

Ona i Stanojević su zadržani do 48 sati, a sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor. Ubijeni Jovanović u četvrtak je sahranjen, a kako nezvanično kažu iz policije motiv ubistva je ljubomora. Osumnjičeni za ubistvo je sadašnji momak, a ubijeni nekadašnji dečko Jovane Jovanović i, prema nezvaničnim informacijama, mladići su se posvađali oko nje.

Đorđe je nestao u decembru, ali je nestanak policiji prijavio njegov deda tek 27. januara kada su posumnjali da mu se nešto dogodilo jer se dugo ne vraća kući.

Sumnja se da je Stefan Stanojević 31. decembra sekirom usmrtio Đorđa Jovanovića na brutalan način – sa tri udarca sekirom po glavi. Nakon toga je njegovo telo hteo da zapali benzinom, ali se predomislio i bacio ga je u rupu sa vodom i smećem i zatrpao ciglama.

Telo nesrećnog mladića bilo je u rupi sa vodom više od mesec dana što je otežalo identifikaciju. Međutim, policija je uspela da identifikuje žrtvu, a potom i pronađe osumnjičenog za ovo krivično delo ubistvo.

Detaljnije o  ovoj vesti možete pročitati na sajtu "Blica".

Oceni vest:
3
8

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Prolece

  pre 353 dana i 10 sati

  Ko pise ovakav clanak? Ko je tu koga napustio , dosta nerazumljivo , cija je supruga.....???????

  Oceni komentar:
  2
  17