MOTO FEST: Žurke, predavanja i koncerti na bazenima SC "Sajmište"

MOTO FEST: Žurke, predavanja i koncerti na bazenima SC "Sajmište"

Veliki moto-skup i defile nekoliko hiljada motoraša kroz Novi Sad održaće se u subotu, 26. maja, čime će zvanično biti otvorena motociklistička sezona u Vojvodini.

Ove godine, tradiocinalni susterti bajkera – Moto fest, biće malo drugačije organizovan. Naime, manifestacija se održava na otvorenim bazenima na Sajmištu, počinje u petak, 25. maja, u 9 ujutro i traje do nedelje pre podne. Program će se mahom održavati u kampu na bazenima i uključuje žurke, predavanja i koncerte.

- Hteli smo zaista da se posvetimo bajkerskoj kulturi, ali i da je približimo svima. Zato smo tokom ta tri dana organizovali vežbe prve pomoći u saradnji sa Crvenim krstom Vojvodine, akciju “Kaciga glavu čuva” u saradnji sa saobraćajnom policijom, bajkerske igre i rok koncerte – objašnjava Mile Janjić iz Moto kluba NS Riders.


Centralni događaj, svake godine, naravno, jeste veliki defile motoraša ulicama Novog Sada koji će se i ovoga puta odvijati uz pratnju saobraćajne policije. Defile će se održati u subotu, 26. maja, u 17 sati, a očekuje se nekoliko hiljada motoraša iz cele Vojvodine.

Ovo je inače 25 Moto fest koji tradicionalno organizuje jedno od najstarijih bajkerskih udruženja na teritoriji nekadašnje Jugoslavije  – moto klub NS Riders. Ovaj klub, pored moto festa organizuje i rođendan kluba u decembru mesecu, u sklopu Moto unije Vojvodine učestvuje i u organizaciji zatvaranja moto sezone, a delom su učesnici i Blokstok festivala koji se uvek održava vikend posle moto festa.

Svi programi Moto festa otvoreni su za javnost.

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bebe raspored sahrana i ispraćaja horoskop servisne informacije novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo RHMZ sahrane novi sad novosadsko porodilište Dom zdravlja Novi Sad bez vode policija isključenja struje horoskopski znaci dnevni horoskop MUP betanija isključenje vode Isključenje struje jkp novosadska toplana bez struje mup novi sad vremenska prognoza novi sad Republički hidrometeorološki zavod astrologija JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana novi sad Dom zdravlja novorođenčad jkp lisje novosađani