MOTO FEST: Žurke, predavanja i koncerti na bazenima SC "Sajmište"

MOTO FEST: Žurke, predavanja i koncerti na bazenima SC "Sajmište"

Veliki moto-skup i defile nekoliko hiljada motoraša kroz Novi Sad održaće se u subotu, 26. maja, čime će zvanično biti otvorena motociklistička sezona u Vojvodini.

Ove godine, tradiocinalni susterti bajkera – Moto fest, biće malo drugačije organizovan. Naime, manifestacija se održava na otvorenim bazenima na Sajmištu, počinje u petak, 25. maja, u 9 ujutro i traje do nedelje pre podne. Program će se mahom održavati u kampu na bazenima i uključuje žurke, predavanja i koncerte.

- Hteli smo zaista da se posvetimo bajkerskoj kulturi, ali i da je približimo svima. Zato smo tokom ta tri dana organizovali vežbe prve pomoći u saradnji sa Crvenim krstom Vojvodine, akciju “Kaciga glavu čuva” u saradnji sa saobraćajnom policijom, bajkerske igre i rok koncerte – objašnjava Mile Janjić iz Moto kluba NS Riders.


Centralni događaj, svake godine, naravno, jeste veliki defile motoraša ulicama Novog Sada koji će se i ovoga puta odvijati uz pratnju saobraćajne policije. Defile će se održati u subotu, 26. maja, u 17 sati, a očekuje se nekoliko hiljada motoraša iz cele Vojvodine.

Ovo je inače 25 Moto fest koji tradicionalno organizuje jedno od najstarijih bajkerskih udruženja na teritoriji nekadašnje Jugoslavije  – moto klub NS Riders. Ovaj klub, pored moto festa organizuje i rođendan kluba u decembru mesecu, u sklopu Moto unije Vojvodine učestvuje i u organizaciji zatvaranja moto sezone, a delom su učesnici i Blokstok festivala koji se uvek održava vikend posle moto festa.

Svi programi Moto festa otvoreni su za javnost.

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan