MUP apeluje na građane da ne koriste divlje plaže

MUP apeluje na građane da ne koriste divlje plaže

Da smanjimo broj nemilih događaja tokom leta...

Zamenik komandanta Ronilačke jedinice Žandarmerije Igor Grcić, pred početak nove kupališne sezone, apelovao je danas na građane da ne koriste divlje plaže i da se na kupalištima ponašaju odgovorno.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da se ne kupaju na neuređenim kupalištima, da u vodu ne ulaze nepripremljeni i pod dejstvom alkohola, a posebno apelujemo na roditelje da maloletnu decu ne puštaju u vodu bez nadzora – istakao je Grcić.

On je pozvao građane da se ponašaju odgovorno i podsetio da smo ranijih godina bili svedoci nemilih događaja kada je jedan broj naših sugrađana stradao na kupalištima.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

horoskop radosne vesti gradsko groblje EPS matična knjiga rođenih isključenja struje servisne informacije novi sad Miloš Vučević sahrane havarija na vodovodu elektrovojvodina novorođenčad raspored sahrana novi sad almaško groblje porodilište horoskopski znaci bez vode bez struje jkp lisje novosadsko porodilište bebe RHMZ gradonačelnik Miloš Vučević jkp novosadska toplana novosađani servisne informacije betanija raspored sahrana i ispraćaja dunav telep