MUP: Dve devojke povređene prilikom pada s bedema Tvrđave

MUP: Dve devojke povređene prilikom pada s bedema Tvrđave

Prve večeri Exit festivala, kojoj je, prema procenama organizatora, prisustvovalo oko 38.000 ljudi, nije bilo težeg narušavanja javnog reda i mira, kaže se u saopštenju objavljenom danas na sajtu MUP Srbije.

Kako se navodi, od 59 osoba, među kojima ima 26 stranaca, oduzeti su narkotici, dve osobe se sumnjiče za nelegalnu prodaju, a 57 za neovlašćeno držanje droge.

Evidentirana su dva krivična dela, a protiv četiri osobe biće podnete prekršajne prijave.

Dve osobe povređene su prilikom pada s bedema i odmah zbrinute u Kliničkom centru Vojvodine.

Kako javlja "Blic", u pitanju su devojke iz Srbobrana, T. J. (20) – koja je zadobila teške telesne povrede i prebačena je na Kliniku za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju – i  T. Ž. (23) koja je zadobila lake telesne povrede i nakon ukazane lekarske pomoći na klinici za ORL puštena je na kućno lečenje.

Prema zvaničnoj izjavi organizatora Exita, povodom informacije koja se pojavila u medijima da su dve devojke pale sa bedema Petrovaradinske tvrđave, povređene nisu bile posetiteljke Festivala:

- Po informacijama sa kojima trenutno raspolažemo, po pozivu komunalne policije, dve devojke je hitna pomoć pokupila u Petrovaradinu oko 23 sata, kod Beogradske kapije, van granica festivala, na nekih kilometar udaljenosti od ulaska na festival. Još uvek čekamo da nam se potvrde informacije koji je stepen povreda i da li su devojke bile posetiteljke festivala. Po prvim informacijama, devojke nisu bile na festivalu - stoji u saopštenju Exit tima.

Oceni vest:
1
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan