MUP: Rasvetljeno više krađa novca, zlata, nakita, satova i tehnike

MUP: Rasvetljeno više krađa novca, zlata, nakita, satova i tehnike

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, neposredno nakon izvršenja krivičnog dela teške krađe u Dubrovačkoj ulici, na opštini Stari grad, uhapsili su tri osobe, osumnjičene da su izvršile ovo delo.

Osumnjičeni K. D. (1991) , M. V. (1966) i maloletna sedamnaestogodišnjakinja terete se da su juče, u prepodnevnim satima, iz stana oštećene oduzeli izvesnu količinu nakita. Krivično delo su izvršili tako što su K. D. I maloletna devojka došle do stana, pozvonile na vrata i kada su se uverile da u stanu nema nikoga, štel-ključem su polomile cilindar bravu ulaznih vrata. Potom su polomljeni deo brave vratili u ležište, ušle u stan i nakon premetačine oduzele nakit. Za to vreme, M. V. Ih je čekao u kolima.

Kod njih je prilikom hapšenja pronađen predmet kojim je izvršena krađa, kao i nakit.

Sumnja se da su njih troje na ovaj način izvršili više krivičnih dela teške krađe na području Beograda i gradova širom Srbije, gde su iz stanova i kuća oduzimali novac, zlato, nakit, ručne satove i sitnu tehniku.

Osumnjičeni K. D. I M. V. Će biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu, dok će protiv maloletne devojke biti podneta krivična prijava.

Izvor: http://mup.gov.rs

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan