MUP: Tokom vikenda u Novom Sadu 11 saobraćajnih nezgoda, poginulo jedno lice

MUP: Tokom vikenda u Novom Sadu 11 saobraćajnih nezgoda, poginulo jedno lice

U periodu od 6. do 8. avgusta na području Južnobačkog okruga dogodilo se 18 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba poginula, pet osoba je teško, a sedam je lakše povređeno.

U istom intervalu, na području Grada Novog Sada dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice poginulo, tri su zadobila teške, a tri lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 306 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području iz saobraćaja je isključeno 59 vozača i 10 vozila, a zadržano je 15 vozača, od kojih 11 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, tri zbog sumnje da će nastaviti sa činjenjem prekršaja i jedan zbog mogućnosti odlaska u inostranstvo.

Među zadržanima zbog vožnje pod dejstvom alkohola, dvojica vozača terete se i za prekršaj nasilničke vožnje, jer su u Vrbasu i Bačkoj Palanci vozili automobile sa više od 2 promila alkohola u organizmu.

Svi zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji, saopštila je danas Policijska uprava u Novom Sadu 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan