Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka su savršeni muževi

Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka su savršeni muževi

Ukoliko želite da ostvarite duboku emotivnu vezu, punu poštovanja, odanosti i zabave, obratite pažnju na muškarce rođene u sledećim znacima.

Vodolija 

Iako zbog svoje lepršavosti često odaje utisak neozbiljnog muškarca, Vodolija kada naiđe na pravu osobu spreman je da uradi sve. Zato se i smatra savršenim partnerom, jer će uvek biti svestan vaših želja i potreba, a učiniće sve da budete zadovoljni. 

Kao jedina mana navodi se njegova preosetljivost, a u kombinaciji sa tvrdoglavošću može se javiti kontriranje i svađa, koja će se uz razgovor veoma brzo smiriti. 

Vodolija ima dosta prijatelja, pun je ideja i želja za avanturom, te vam nikada sa njim neće biti dosadno. Dopušta izuzetnu slobodu, a traži kreativnu, inteligentnu i poštenu partnerku. 

Lav 

Lav će vas osvojiti svojom harizmom, a pretežno bira hrabre žene koje kroz život idu uzdignute glave. Ujedno, on će probuditi strast u vezi, pokazaće svu svoju darežljivost i svim silama će se boriti za vas. 

Ujedno, muškarci rođeni znaku Lava znaju da prave zabavu u životu, a svoju partnerku izuzetno pošutuju i učiniće sve da se oseća posebno. Iako će isprva izgledati kao škrtica u davanju komplimenata, vremenom će se osloboditi, a vi ćete se osećati kao najposebnija žena na svetu 

Mana im je prkos, te u trenucima kada nastupi sukob u mišljenjima, njegova strast će probuditi ratnički duh. Bukvalno sve mora biti kako je on zamislio. 

Lavovi kod partnerki traže razumevanje i jačinu. Žene im moraju biti jednake. 

Škorpija 

Muškarac Škorpija je jako snalažljiv, te na njega žena uvek može da računa i osloni se. Iako u mladosti često lutaju i menjaju svoje partnerke, kada se uozbilji, muškarac u ovom znaku će imati oči samo za jednu ženu. 

Posebno cene poštenje i iskrenost, a spremni su da čuvaju tajne do poslednjeg daha. To isto očekuju od partnerke. Od nje očekuju izuzetnu posvećenost i vernost. 

Muški pripadnici ovog znaka su veoma senzibilni, a poznato je da su veoma vešti u seksualnim igricama. Potrebna im je jaka i ostvarena žena, ali dovoljno nežna kako bi se oni osećali kao dominantni.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Republički hidrometeorološki zavod raspored sahrana novi sad bebe novosađani nevreme detelinara klinika za ginekologiju i akušerstvo jkp lisje horoskop servisne informacije novi sad betanija gradsko groblje Vreme u Novom Sadu horoskopski znaci novosadsko porodilište Isključenje struje servisne informacije novorođenčad JKP Vodovod i kanalizacija sahrana javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija isključenja struje elektrovojvodina jkp novosadska toplana sahrane bez vode isključenje vode bez struje Elektrodistribucija Novi Sad matičar novi sad