Na dočeku 7528. godine nastupiće Let 3, Elemental, Lolobriđida, Dado Topić, Letu štuke...

Na dočeku 7528. godine nastupiće Let 3, Elemental, Lolobriđida, Dado Topić, Letu štuke...

Doček u Novom Sadu, jedinstvena proslava dve Nove godine, sve je bliži, zbog čega će naredne sedmice biti aktivirana i pokretna kulturna stanica "Karavan".

Predstavljanje programa ovogodišnjeg Dočeka, uz druženje sa sugrađanima, sjajnu muziku i druga iznenađenja zadatak je "Karavana" u naredne tri nedelje. Uz to, zajedno sa Gigs tix timom, "Karavan" će olakšati kupovinu ulaznica za nastupe domaćih, regionalnih i svetskih izvođača 13. januara, dolazeći do najrazličitijih delova grada i njegove okoline. 

Neki od izvođača uz koje će Novi Sad dočekati 7528. godinu i čije ulaznice će se prodavati u okviru "Karavana" su Ruska filharmonija iz Irkutska sa solistima, Let 3 i Marijači bend El Kombo, Nolah Lajv, Lolobriđida, Elemental, Kralj Čačka, Ana Stanić i simfonijski orkestar "Grad", Dado Topić & Tajm After Tajm, Goran Trajkoski, Dejan Petrović sa orkestrom, Svemirko, Letu štuke, Ljubičice, Kinga Glik, Alice in WonderBand:RikaTaka. 

Kako navode iz Fondacije 2021, prva lokacija na kojoj će pokretna kulturna stanica "Karavan" biti je Master centar u utorak, 24. decembra, gde sugrađani moći da kupe ulaznice od 14 do 18 sati. 

Naredne sedmice "Karavan" će biti i u Dunavskom parku – 25 decembra od 12 do 15 časova,  na Keju žrtava racije, 27. decembra, od 19 do 21 sat. Dan kasnije, 28. decembra, od 16 do 19 sati, čekaće vas na Trgu republike, a od 19 do 22 sata kod Hotela Vojvodina. U nedelju, 29. decembra, nalaziće se na Trgu slobode od 15 do 17.30 časova i u Poštanskoj ulici – od 18 do 21 sat. 


U planu je da pokretna kulturna stanica "Karavan" prodaje ulaznice sve do 12. januara, a lokacije među kojima će biti i Futog, Sremski Karlovci, Petrovaradin možete pronaći na sajtu Dočeka

Kroz Doček 2020. i 7528. godine Novi Sad ponovo povezuje dve Nove godine, dva računanja vremena, dva kalendara, dva pisma, dva koncepta, podiže kapacitete kreativne industrije i slavi jedinstvo različitosti buduće Evropske prestonice kulture. Spajanje vizuelne umetnosti i muzike, kao univerzalnih jezika koje svi razumemo, izdvaja Doček, a samim tim i Novi Sad kao grad koji će Novosađanima i gostima grada pružiti jedinstven audio-vizuelni doživljaj. Poseban vizuelni identitet i dizajn pružiće novo iskustvo uživanja na koncertima domaćih, regionalnih i svetskih zvezda, najrazličitijih žanrova. 

Svi događaji u okviru Dočeka 2020. biće besplatni, u centru grada, na otvorenom i trajaće tokom čitavog dana, dok će Doček 7528. biti u zatvorenim prostorima, širom grada, u večernjim satima. Ulaznice po promotivnim cenama su u prodaji do 23. decembra.

Sve informacije o izvođačima, satnici, lokacijama, prodaji ulaznica, kao i servisne informacije važne za sam dan oba Dočeka biće na sajtu Dočeka na Facebook stranici i na Instagram stranici.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan