Na Fruškoj gori pronađeno telo nestalog muškarca

Na Fruškoj gori pronađeno telo nestalog muškarca

Spasioci Gorske službe spasavanja Srbije danas su na Fruškoj Gori, u okolini Sremske Kamenice, pronašli beživotno telo F.J. starosti 67 godina, koji je nestao u utorak, 19. aprila.

Gorskoj službi spasavanja Srbije je u četvrtak 5. maja upućen poziv o nestanku unesrećenog F.J. iz Sremske Kamenice koji je poslednji put bio viđen 19. aprila.

- Sa obzirom da je spasiocima upućen poziv dve nedelje nakon nestanka, verovatnoća o pronalasku nepoznatog lica je bila niska, ali su spasioci odlučili da izađu na teren i izvrše sve procedure pretrage za nestalim licem - dodaje se u saopštenju.

Nakon razgovora sa porodicom i razmotrenih tragova koji su upućivali na pravac kretanja unesrećenog F.J., spasioci Gorske službe spasavanja iz stanice Beograd i stanice Novi Sad, su zajedno sa potražnim psom, krenuli u ranim prepodnevnim časovima u pretragu. Nakon intenzivnog pretraživanja terena, oko 12 sati su pronašli beživotno telo.

U saopštenju se apeluje na sve građane da pravovremeno reaguju i prijave nestanak lica za koje se sumnja da se nalaze na nepristupačnom terenu, na službeni broj Gorske službe spasavanja Srbije 063 / 466 466.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan