Na LORIST stiže oko 450 izlagača iz 20 zemalja

Na LORIST stiže oko 450 izlagača iz 20 zemalja

Međunarodni sajmovi LORIST, koji ove godine obeležavaju 40 godina članstva u Svetskoj sajamskoj organizaciji UFI, otvaraju kapije za posetioce u jesenjoj sezoni priredbi na Novosadskom sajmu.

U sredu, 3. oktobra, počinje Sajam lova i ribolova, dok ostale priredbe – Međunarodni sajam turizma, Sajam ekologije i Sajam sporta – publiku dočekuju od četvrtka, 4. oktobra. Sve manifestacije se održavaju do nedelje, 7. oktobra.

Na sajmovima će nastupiti oko 450 izlagača koji će predstaviti ponudu u oblastima lova, ribolova i turizma Dunavskog regiona, ali i ekologiju i sport u našoj zemlji. Uz izložbenu postavku u halama i na otvorenom delu Sajmišta organizuju se kongresne aktivnosti i poslovni susreti, a učesnici dolaze iz 20 zemalja, Austrije, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Danske, Grčke, Indije, Izraela, Mađarske, Maldiva, Nemačke, Norveške, Portugalije, Rusije, Rumunije, Srbije, Slovenije, Španije, Turske, Hrvatske. Diplomatski dan, skup ambasadora i predstavnika diplomatskog kora, biće organizovan na Sajmu turizma, a očekuje se dolazak oko 30 ambasada.

- Za posetioce sa kupljenim ulaznicama organizovana je poklon-igra, a sve koji dođu na LORIST očekuju atraktivni sadržaji, nesvakidašnje promocije, popusti, noviteti, takmičenja i mnogo zabavnog sadržaja – navodi se u pozivu.

Porodični dan je petak, 5. oktobar, a radno vreme za posetioce od 10 do 19 časova.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan