Na Novom naselju pretučen korisnik dnevnog boravka za osobe sa teškoćama u razvoju

Na Novom naselju pretučen korisnik dnevnog boravka za osobe sa teškoćama u razvoju

Korisnik dnevnog boravka ŠOSO "Dr Milan Petrović" M. M. (39) napadnut je u nedelju, 9. avgusta, oko 20 časova, u Ulici Bate Brkića na Novom naselju.

Vraćajući se kući, M. M. je prolazio pored grupe momaka, od kojih mu se jedan, bez ikakvog povoda, obratio i upitao ga zašto se smeje.

Kako je za 021 rekao brat napadnutog čoveka, M. M. koji je inače introvertan i tih, nastavio je svojim putem, kada je jedan mladić iz grupe krenuo za njim, usput ga zapitkivao, te ga je nakon desetak metara pesnicom toliko jako udario u levo oko da mu je polomio nos i arkadu, što potvrđuje i medicinski izveštaj u koji je 021 imao uvid.

Kako je navedeno u izveštaju lekara, M. M. je pretrpeo frakturu nosne kosti, lateralnog zida sinusa i krova leve orbite. Lekari su ovo okarakterisali kao teže povrede.

– On se uplašio i nije došao kući odmah pošto baš nema koncept o vremenu da opiše kada je to tačno bilo, mi smo zaključili da je između osam i devet uveče, a on je došao kući oko pola 12. Mi smo se baš bili zabrinuli, nismo znali gde je, krenuo sam da ga tražim, a on je bio tu ispred zgrade, nije smeo da uđe – navodi za 021 njegov brat.

Detaljnije o ovom događaju pročitajte na sajtu Radija 021.

Oceni vest:
0
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan