Na Novosadskim danima piva nastupiće Neno Belan, Psihomodo pop, Divlje Jagode i Atomsko sklonište

Na Novosadskim danima piva nastupiće Neno Belan, Psihomodo pop, Divlje Jagode i Atomsko sklonište

Novosadski dani piva održaće se 4. i 5. novembra u Master centru Novosadskog sajma.

Ove dane Novi Sad posvećuje pivu, ljudima koji ga piju, ali i onima koji ga prave. U dva dana ispunjenim kvalitetnom muzikom eminetnih izvođača, svoju ponudu predstaviće novosadski preduzetnici koji se bave proizvodnjom craft piva i tradicionalne hrane koja najbolje oslikava naš grad.

U petak, 4. novembra nastupiće Neno Belan sa svojom grupom Fiumens i Psihomodo pop, dok je 5. novembar rezervisan za legende YU rock scene – Divlje Jagode i Atomsko sklonište. Rok i pank scena uvek su nalazili put do novosadske publike, a ova manifestacija nastavlja tu tradiciju kvalitetnog provoda – ali dodaje pivo.

– Manifestacija Novosadski dani piva pomaže razvoj privrede, promoviše kulturu, atraktivna je turistima, ali je i društveno odgovorna – sa nama će biti Agencija za bezbednost saobraćaja i njihov simulator "pijane vožnje" u kojem će svi zainteresovani moći da uvide opasnost vožnje u alkoholisanom stanju – najavio je Nikola Bulatović ispred kompanije "Ninamedia" koja je i glavni organizator ovog događaja.

U Master hali Novosadskog sajma posetioce će dočekati mali proizvođači i zanatlije iz našeg grada koji zanimljivu ponudu duguju bogatoj i raznolikoj istoriji Novog Sada. Priliku da probaju više desetina različitih vrsta piva kao i hranu koja upotpunjuje njegov ukus imaće svi koji 4. i 5. novembra prođu kroz kapije Novosadskog sajma.

Karte će biti dostupne po cenama od 500 dinara za jednodnevne i 800 dinara za dvodevne karte preko Gigstix prodajne mreže.

Oceni vest:
8
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • miki

    pre 562 dana i 10 sati

    novosadski dani piva na novosadskom sajmu a medju zabavljacima nijedan novosadski bend.

    Oceni komentar:
    2
    8