Na prodaju 23 državne nekretnine, među njima i nepokretnosti u NS, Bečeju, Subotici, Apatinu...

Na prodaju 23 državne nekretnine, među njima i nepokretnosti u NS, Bečeju, Subotici, Apatinu...

Republička direkcija za imovinu je kroz 23 odvojene prodaje ponudila državne nepokretnosti, a početne cene su od 1.100 do 309.000 evra.

Najmanje cene su za nekretnine u Bajmoku i pirotskom naselju Nišor, dok je najskuplja porodična stambena kuća na beogradskoj Zvezdari.

Država prodaje nekretnine u Kruševcu, Kragujevcu, Plandištu, Bečeju, Prahovu, Lučanima, Obrenovcu, Novom Sadu, Subotici, Prebrezi kod Blaca, Kukojevcima, Donjem Dušniku, Apatinu, Donjoj Rečici i Majdanpeku.

Sve državne nekretnine su pod teretom ili imaju neizmirene obaveze troškova u vezi sa korišćenjem nepokretnosti, koje bi budući vlasnik trebalo da izmiri, a prodaju se prikupljanjem pisanih ponuda koje se mogu dostaviti do 9. decembra.

U Novom Sadu se prodaje poslovni prostor u Železničkoj ulici broj 9, veličine 33 kvadrata, a početna cena mu je nešto manja od 80 hiljada evra. I ovde budući vlasnik mora da izmiri sve dospele, a neizmirene troškove i dažbine, kao i eventulano ponovno priključenje nepokretnosti na elektrodistributivni sistem.  

Republička direkcija za imovinu otvaranje ponuda zakazala je za 14. decembar, a detalje oglasa pogledajte OVDE.

Oceni vest:
7
4

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Novosadjanin

  pre 1 dan i 17 sati

  Nije mi jasno zasto bi neko ko kupi neku nepokretnost placao bilo ciju glupost.zar to ne treba da plati onaj ko je upravljajuci drzavnom imovinom bahato dozvolio da zakupac napravi troskove.

  Oceni komentar:
  0
  3
 • Razmisli

  pre 1 dan i 2 sata

  Pa ne radi se tu o teoriji ili pravdi, već o trgovini. Drugim rečima, prodavac može da traži da mu odigraš užičko kolo, kao uslov da se složi sa prodajom.
  Da li je to normalno ili ne, to je druga priča ali je pravno moguće.
  A osim toga, možda je baš na ovakav način namešteno za nekog.
  Ne znaš da li je teret 128 dinara ili 128 miliona dinara.
  Prosečan sirotan se neće pojaviti, ali oni kojima je namenjeno hoće.
  To ti je kao sa vozilima ili nepokretnostima koje prodaje sud.
  Postoji dogovorno društvo.

  Oceni komentar:
  0
  1