NACIONALNI DAN STUDENATA: Edukacija, sport i vredne nagrade

NACIONALNI DAN STUDENATA: Edukacija, sport i vredne nagrade

Nacionalni dan studenata obeležiće se u Novom Sadu edukativnim, sportskim i zabavnim aktivnostima na prostoru između studentskih domova "Veljko Vlahović" i "Slobodan Bajić" u utorak, 4. aprila.

U prvom delu dana studentima će se predstaviti studentska i omladinska udruženja i strukovne organizacije. Studenti će imati priliku da se upoznaju sa IDEAlab-om, koji postoji u okviru novosadskog univerziteta i zainteresovanim studentima nudi programe obuke za podsticanje i realizaciju inovativnih preduzetničkih ideja, kao i programima Planinarskog doma "Železničar" koje će promovisati Fruškogorski maraton, a studentima će se i na neposredan način predstaviti student ombudsman Lazar Ćosić. Osim toga, studenti će imati priliku da se oprobaju u šahu, stonom tenisu, pikadu i borilačkim veštinama.

U drugom delu programa, od 15 sati, studenti će nastaviti druženje uz muziku i vredne nagrade. Studenti će imati priliku da osvoje dva paketa (prevoz, ulaznice i mesto u kampu) za "Sea Dance", koje poklanja muzički festival Exit, potom šest nagradnih putovanja turističke agencije "Modena travel", po jedno mesto na "Zaštitijadi" i "Grafijadi", koje dodeljuje Studentska asocijacija Fakulteta tehničkih nauka, dok će teretana "Total džim" dodeliti 50 vaučera za sedmodnevno korištenje teretane.

Organizator događaja je Studentska asocijacija Univerziteta u Novom Sadu, a program će trajati od 12 do 22 sata.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan