Nagrađujemo najbolju fotografiju: Konkurs otvoren još deset dana!

Nagrađujemo najbolju fotografiju: Konkurs otvoren još deset dana!

Osvajanje poklon vaučera za „Savršen vikend za dvoje“ u jednom od najvećih Welness centara Srbije (Hotel Galleria), INFOGRAF tablet računara ili mojnovisad.com poklon paketa nikada nije bilo jednostavnije! Pozivamo vas da uzmete učešće u nagradnom foto-konkursu pod nazivom „Ovo je moj Novi Sad“ i pošaljete nam svoje fotografije na mejl fotokonkurs@mojnovisad.com najkasnije do 25. decembra do podne!

Lepota je u objektivu posmatrača! 

Nije važno da li ste profi fotograf ili amater, važno je da volite Novi Sad, pratite mojnovisad.com Facebook stranicu i poštujete ova tri koraka:

 

1. Fotkaj svoj odgovor na slobodnu temu konkursa Ovo je moj Novi Sad, pokaži nam sve ono što za tebe predstavlja grad u kom živiš ili koji iz nekog razloga posebno voliš. Podeli sa nama fotografije skrivenih gradskih kutaka, ulica, detalja, romantične fotografije inspirisane mirisom zime, otkrij nam mesta za koja ne znamo, pokaži svoje omiljene kvartove, isprimoviši dobre stvari i pozitivne primere.

Tehnički detalji: rezolucija 72 dpi, dimenzije 1500x1000 (landscape), format .jpg

2. Pošalji nam fotografiju sa svojim kontakt podacima (puno ime i prezime autora, kontakt telefon i e-mail, predlog naziva fotografije) i kratkim opisom fotke u jednoj do dve rečenice (gde je nastala i šta predstavlja) na adresu: najkasnije do 25. decembra u podne!

Nakon ovoga sve prispele fotografije postavljamo u jednom foto-albumu na mojnovisad.com Facebook stranici gde istovremeno otvaramo javno glasanje koje će trajati od 25. do 28. decembra u podne kada proglašavamo pobednika na osnovu vaših glasova.

Računaće se isključivo oni glasovi (tj. lajkovi) ostavljeni na fotografijama u našem albumu.

3. Osvoji jednu od nagrada! Autori tri fotografije sa najvećim brojem lajkova osvajaju:

Prva nagrada: INFOGRAF Tablet Goclever Quantum 900 9’’/512 MB/1GB

Kompletan asortiman robe po veoma povoljnim cenama možete pogledati na prvom outlet IT centru u Novom Sadu info-graf.co.rs ili na adresi: Temerinska 20.

Druga nagrada: Savršen vikend za dvoje u hotelu Galleria u Subotici

Vaučer za savršen vikend u Galleria hotelu na bazi 2 noćenja sa doručkom moći ćete da iskoristite do 31.1.2016. godine. Za detalje o smeštaju posetite Galleria Hotel.

Treća nagrada: poklon paket portala mojnovisad.com

Ukoliko imate dodatna pitanja, pištite nam na  Dobitnici nagrada preuzimaju ih lično u redakciji portala mojnovisad.com u utorak 29. decembra 2015. godine u podne.

VAŽNO!
Pozivaju se zainteresovani za učešće u mojnovisad.com nagradnom foto-konkursu da pre pristupanja realizaciji zadatka pročitaju PRAVILA I USLOVE KORIŠĆENJA

 
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan