Nagradni foto konkurs TONS-a: Zimska fantazija u Novom Sadu

Nagradni foto konkurs TONS-a: Zimska fantazija u Novom Sadu

Zima u Novom Sadu jednako je bajkovita sa snegom i bez njega, jer je čarobni grad sa starim zdanjima u ovo doba prelepo okićen, a pritom obiluje romantičnim i uzbudljivim lokacijama, dostupnim posetiocima čak i u ovim specifičnim, neizvesnim vremenima.

Novi Sad je večita inspiracija umetnicima, pesnicima, slikarima, piscima, muzičarima..., grad koji svojim ritmom odudara od užurbanog, haotičnog gradskog vremena. Ukoliko vas zimska atmosfera i praznični duh inspirišu, učestvujte u foto konkursu Turističke organizacije Novog Sada (TONS) "Zimska fantazija u Novom Sadu – Biramo najlepše zimske fotografije".

Nagradni foto konkurs traje do 22.01.2021. godine kada će stručni žiri, sastavljen od iskusnih fotografa, doneti odluku koje su fotografije ponele epitet najlepše fotografije. Imena dobitnika 20 najlepših fotografija objaviće se na profilima na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram TONS-a, kao i na sajtu, na dan Grada Novog Sada, 1. februara 2021. godine. Na foto konkursu mogu učestvovati fizička lica starija od 18 godina, iz zemlje i inostranstva, a učešće na konkursu je besplatno. Fotografije moraju biti napravljene isključivo na teritoriji grada Novog Sada ili u okolini (Sremski Karlovci i Fruška gora). Autori mogu da konkurišu sa crno-belim ili kolor fotografijama u digitalnom obliku i to sa maksimalno 4 fotografije. Fotografije ne mogu biti starije od dve godine. Prijave i radovi šalju se elektronskom poštom na adresu 

Više detalja o propozicijama, načinu slanja fotografija, uslovima učešća, ali i o kakvim nagradama je reč možete videti na sajtu Turističke organizacije Novog Sada. Takođe, informacije možete dobiti pozivanjem broja Turističkog informativnog centra 021/ 661 73 43 svakog radnog dana od 8 do 16 sati ili slanjem mejla na .   

Iz TONS-a poručuju da su pripremili i nekoliko vrednih promotivnih nagradnih paketa, uz poruku "Dajte sebi oduška dok se šetate, sankate, udišete svež vazduh, ovekovečite trenutak donošenja najvažnjih odluka, i krenite ka našoj nagradnoj igri".

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan