Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za dugu vezu i brak

Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za dugu vezu i brak

Najvažnije životne odluke ne treba, naravno, donositi na osnovu onoga što piše u horoskopu, ali svakako može da nas podstakne na malo dublje razmišljanje o sebi i osobama u našem okruženju i da život posmatramo kroz jednu drugu perspektivu.

Zvezde, odnosno astrologija kao nauka, mogu da nam kažu s kim se najbolje po osobinama, karakteru i ličnosti slažemo, ali to ne znači da je položaj zvezda presudan. Ako astro kaže da se ne slažete dobro sa Ribama, a vi zapravo imate jednu Ribu u svom okruženju sa kojom se odlično slažete, ne znači da odmah treba da prekinete odnos. Ako vam generalno ne prija društvo osobe koja konstantno voli da priča o svojim osećanjima, onda se verovatno ne biste dobro slagali na primer sa vodolijom.

Ovan i Vaga

Muškarci rođeni između 21. marta i 19. aprila traže nekog ko će se slagati sa njima emocionalno, ali opet dati slobode kad im je to porebno i zato su devojke Vage idealne. One su zabavne, društvene ali i pomalo mistične što će zaintrigirati jednog Ovna.

Bik i Škorpija

Momci Bikovi i žene Škorpije strastveni su podjednako u svojim željama bez obzira na to da li se radi o seksu ili o hrani. Škorpija će podržati i podstaći svog bika da izađe i upozna svet, a njihov brak je povezivanje na najdubljem emocionalnom i seksualnom nivou.

Blizanci i Strelac

Ova dva znaka su skoroa identična, vole slobodu i avanturu, a preziru dosadu i ujednačenost. Jedan drugom će dopuniti život, ddodati uzbuđenje, ali će uživati i u trenucima samoće kada partner oseti da je vreme za to. Žene u znaku Strelca nisu zahtevne i posesivne što jednom Blizanci odgovara.

Rak i Bik

Raku je veoma važna ljubav, porodica, dom, a sa ženom u znaku Bika koja ima iste emocionalne ciljeve, biće idealna kombinacija koja obećava čvrst i siguran brak, a kada dođe do problema, zajedno će poraditi na tome kako bi jedan drugom oprostili i zaboravili.

Lav i Strelac

Kada Lav oženi ženu Strelca nastaje magija! Svima su poznati oni parovi koje svako voli i ceni jer su zabavni i društveni, a Lav i Strelac su upravo ta kombinacija. Oboje su ekstrovertni, vole da budu u društvu i stimuliši i inspirišu jedan drugog.

Devica i Jarac

Možda nisu najzanimljiviji par ali ovaj brak obećava dugovečnost. I Devica i Jarac dele iste osobine: marljivost, smirenost, praktičnost, a njihova veza je neverovatna. Njihovo uzajamno poštovanje i divljenje predstavlja veliku inspiraciju.

Vaga i Blizanci 

Ako muškarac oženi devojku u znaku Blizanca našao je sebi idealnog partenra. Oboje su strastveni, niko nije posesivan i ljubomoran, imaju mnogo toga zajedničkog u čemu najvažniju ulogu igra velika duhovna zrelost i inteligencija, što im omogućava ne samo snažnu fizičku već i spiritualnu vezu.

Škorpija i Rak

Kombinacija ova dva znaka je veoma snažna. Povezanost na emocionalnom, fizičkom pa čak i duhovnom nivou čini ih idealnom zajednicom. Ženi u znaku Raka prija mala ljubomora Škorpije jer se tako oseća voljenom i sigurnom, dok se njemu sviđa to što ona jednako strastvena kao i on.

Strelac i Vodolija

Oboje vole putovanja, društvo, ne plaše se promena i dele ljubav prema unikatnom i nekonvencionalnom. Prhivataju povremenu partnerovu želju za slobodom, nikada ne gube svoj humor, a njihova deca biće im kao prijatelji i dodaće značenje njihovim životima.

Jarac i Bik 

I Jarac i Bik su kreativni svako na svoj način zbog čega su kompatibilni na svim poljima u vezi. Oboje su izuzetno verni jedan drugom, imaju zajedničke interese i veliko uzajamno poštovanje, a u krevetu su idealna kombinacija. Uživaće u porodičnom životu i domu koji će žena Bik sa pažnjom i brigom da izgradi.

Vodolija i Blizanci

Iako možda deluju kao par koji se konstantno svađa, on i su, u stvari, stvoreni jedno za drugo. Brak će im pomoći da rastu i napreduju zajedno i tako podignu svoju vezu i ljubav na viši nivo. Vodolija je jedinstvena i stalno evoluira, pa ženi u znaku Blizanca nikada neće biti dosadno.

Ribe i Ribe

One žele nekog ko je podjednako kreativan, romantičan kao i oni. Niko ne može bolje da razume ribe od samih riba. Oni se međusobno podržavaju, hrabre, teše, a njihov osećaj za praštanje omogućiće rešavanje svakog problema koji im prepreči put ka sreći.

 Izvor: www.cosmopolitan.rs

Oceni vest:
0
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan