NAJBOLJI U AGROBIZNISU: Agroklub drugu godinu zaredom odneo nagradu za medijski doprinos

NAJBOLJI U AGROBIZNISU: Agroklub drugu godinu zaredom odneo nagradu za medijski doprinos

Informacioni sistem u poljoprivredi Agroklub dobitnik je još jednog priznanja - ovogodišnje nagrade Novosadskog sajma za medijski doprinos – Najbolji u Agrobiznisu. To je već druga godina zaredom kako ovaj internet portal odnosi pehar s Večeri šampiona najvećeg regionalnog poljoprivrednog sajma

Ovogodišnji 86. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu još je jednom ostvario svoju misiju i poljoprivrednicima na jednom mestu ponudio najnovije tehnologije i koncepte vodećih brendova sektora proizvodnje hrane.

Ova manifestacija, vodeća u regiji, ne samo da okuplja najveća preduzeća iz agrara nego i već tradicionalno, posebnim priznanjima, ukazuje na najbolje što ovaj sektor može ponuditi.

Agroklubu nagrada za medijski doprinos – Najbolji u agrobiznisu

Upravo je tim povodom, u kongresnom centru Master Novosadskog sajma, pretposlednjeg dana manifestacije, 16. maja, održana svečanost Večeri šampiona. Tako je najboljim preduzetnicima iskazana čast te odato priznanje za ostvarene rezultate u proteklom razdoblju – nagrađeni su najbolji po izboru ove sajamske kuće.

Jedno od priznanja ostaje u Novom Sadu, jer je nagradu Najbolji u agrobiznisu i ove godine poneo Agroklub – za medijski doprinos u agrobiznisu. Ovaj onlajn medijski servis u poljoprivredi od 2015. godine posluje i u Srbiji gde ima sedište u Novom Sadu, a ovo je druga godina zaredom kako odnosi pehar pobednika.

Od kvaliteta informacije zavisi razvoj agrara

U ime Agrokluba priznanje je primila Verica Matić, koordinator Agrokluba za Srbiju, koja je tim povodom i izjavila:

– Velika čast i obaveza je primiti nagradu od struke, to nam potvrđuje da smo na dobrom putu. Zadovoljstvo je raditi na razvoju servisa koji svakog dana pomaže proizvođačima hrane. I baš zato nastavljamo raditi ono u čemu smo najbolji. Informisanju sela i poljoprivrednika.


Misija Agrokluba
je omogućiti poljoprivrednicima potrebne informacije putem internet platforme i zato stavljaju naglasak na njihov kvalitet:

– Na temelju informacija donosimo odluke – kaže Matić i dodaje kako je upravo zato važno da one budu proverene, korisne i tačne - što je poseban izazov u današnje vreme inflacije kvaliteta medijskih sadržaja.

– Verujem da je čitavom društvu važno da donesemo što kvalitetnije odluke jer bez njih nema bolje budućnosti našeg sela, a ni kvalitetne hrane – dodala je Slađana Aničić, urednica portala primajući čestitke od organizatora.

Agroklub je već više od 10 godina dominantan specijalizovan pružalac usluga informisanja ruralnih prostora putem interneta u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji. Upravo zato se može reći da je ovo priznanje na neki način i potvrda tržišne pozicije, a kada se govori o njihovom medijskom uticaju u digitalnom prostoru regije i sektora.

AGROKLUB U BROJKAMA

Od 2008. do danas Agroklub je publikovao više od 40.000 članaka na teme života u ruralnom prostoru, dok su korisnici sistema objavili više od 38.500 poljoprivrednih oglasa. Kada je reč o čitaocima tu govore milioni – od osnivanja do danas generisali su oko 40 miliona poseta stranica uz kontinuirani trend rasta.

Uz dva uredništva, u Novom Sadu i Osijeku, danas u kreiranju sadržaja za poljoprivrednike učestvuje  više od 50 spoljnih saradnika, novinara iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Prema službenim podacima Google Analyticsa, Agroklub je samo u prethodnom mesecu (aprilu 2019) zabeležio 1.295.800 poseta od strane 819.600 korisnika.


PR tekst

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan