Najmlađi novosadski glumci u predstavi o grčkim mitovima

Najmlađi novosadski glumci u predstavi o grčkim mitovima

Teatar mladih "Mišolovka" je za kraj sezone spremio dve premijere predstave "Grčki mitovi", i to sa dve glumačke podele. U predstavi igraju deca, polaznici ove pozorišne radionice, koja su se dugo u vredno pripremala za ovaj događaj.

Prva premijera očekuje nas sutra i u njoj će učestvovati mlađa deca uzrasta od 7 do 12 godina. Predstava će početi u 15:30 u novosadskoj Pedagoškoj akademiji (Petra Drapšina br. 8). Premijera starije grupe se očekuje narednog vikenda.

Iz "Mišolovke"poručuju da je predstava namenjena deci starijoj od 7 godina i odraslima, jer je i ideja njihovog teatra da deca igraju za decu i odrasle. Ulaz na predstavu je besplatan, s tim da ispred ulaza poseetioci mogu da daju donaciju koja će pomoći daljem radu pozorišta.

Predstava je kolažnog tipa i čine je pet mitova:

1. Tezej i Minotaur
2. Kralj Mida
3. Demetra i Persefona
4. Eho i Narcis
5. Pandorina kutija

Režija: Ibro Sakić i Jelena Zdravković
U predstavi igraju: Hana Gusić, Sofija Skendžić, Maksim Skendžić, Stefan Jović, Vuk Vučić, Leo Jovan Graovac, Srna Andrić, Nikola Mijić, Ana Mijić, Lenka Banić, Sofija Šoć, Ena Matarić, Adam Matarić, Barbara Grgurić, Sofija Babić, Milica Šešlija, Jana Popović, Jana Vodopivec, Nikola Paunić i Danilo Racić.

 

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija Elektrodistribucija Novi Sad jkp novosadska toplana vremenska prognoza novi sad betanija elektrovojvodina sahrane Isključenje struje isključenje vode klinika za ginekologiju i akušerstvo bebe Futog bez struje gradsko groblje novorođenčad novosađani JKP Vodovod i kanalizacija bez vode RHMZ Vreme u Novom Sadu Republički hidrometeorološki zavod policija servisne informacije novi sad centralno groblje u Futogu jkp lisje raspored sahrana novi sad isključenja struje novosadsko porodilište servisne informacije Petrovaradin