Najskuplja kuća u Novom Sadu prodata za 600.000 evra

Najskuplja kuća u Novom Sadu prodata za 600.000 evra

Prošle godine su najskuplje kuće u Vojvodini prodate u Bačkoj i Sremu, a najjeftinije su bile u Banatu. Rekordne cene držale su tri novosadske nekretnine u ulicama Radoja Domanovića i Jovana Hranilovića.

Kako prenosi "Dnevnik", a prema podacima Geodetskog zavoda Srbije,  ubedljivo najskuplja kuća imala je dva podruma, prizemlje i sprat, a koštala je 600.000 evra, za njom ide kuća površine 142 kvadrata sa garažom – 480.000 evra, dok je 460.000 evra stajala kuća od 115 kvadrata.

Trgovinom pomenutih kuća nisu se bavila isključivo fizička lica, nego i pravna, a pretpostavka je da je razlog za to stanogradnja.

Solidne cene nekretnina drže i mesta u blizini Novog Sada, pa je cena kuće u Novosadskoj ulici u Temerinu, veličine 79 kvadrata sa pomoćnim objektom iznosila 70.000 evra. U neposrednom komšiluku, u istoj ulici, za 5.000 evra manje prodata je kuća od 100 kvadrata sa četiri pomoćna objekta.

Cena najskuplje kuće prodate u Srbobranu bila je 50.000 evra, a velika je 158 kvadrata i sadrži pomoćni objektat, dok za njom sledi kuća na sprat od 164 kvadrata sa pomoćnim objektom, čiji je kupac izdvojio 33.900 evra, piše "Dnevnik".

Oceni vest:
8
12

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Bari

  pre 890 dana i 18 sati

  Nemoj te se cuditi ljudi jer ciscenje prljavog novca najvise se radi sa nekretninama i gradnjom po novom sadu ali papiroloski niko ne radi po slovu zakona jos se mulja na crno isplate bez posredovanja notera advokati rade te poslove preko svojih veza mafijasi kupujo dvorisne stanove i garaze za bud zasto i onda ih pretvaraju u poslovne prostore kai stambene onda ide zamena stara za novo izgradjene stanove ili lokale ko kako kome uvali dog gradske sluzbe spavaju i zatvaraju oci i usi ovakvim radnjama a legalizatori to rade profesionalno sa ljudima u katastru prepravljaju i crataju samo ti plati

  Oceni komentar:
  4
  13